Kód: Vybrat vše
fixed unmount of iso | fixed load of iptv channel list | improved image ratio and quality | subtitle tweak
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
Kód: Vybrat vše
fixed unmount of iso | fixed load of iptv channel list | improved image ratio and quality | subtitle tweak
To sa mi inak niekedy stalo aj pri starších fw, ale po reboote sa to napravilo. Dal som teraz kopírovať kopec divxov do boxu tak musím počkať a potom to hneď tam dám...Mate píše:prvni bug a uplne blbej... na displeji furt sviti "TV" misto toho, aby se ukazovaly nazvy kanalu..
Stevo102 píše:To sa mi inak niekedy stalo aj pri starších fw, ale po reboote sa to napravilo. Dal som teraz kopírovať kopec divxov do boxu tak musím počkať a potom to hneď tam dám...Mate píše:prvni bug a uplne blbej... na displeji furt sviti "TV" misto toho, aby se ukazovaly nazvy kanalu..
No čo sa týka toho padania pri 4466ke, ja som včera nahodil swap a od vtedy žiadne padanie ani mrznutie, dokonca by som povedal ako keby box chytil druhý dych.monkus píše:mna by zaujimalo, ci sa vam to pada ako v 4466 pri prepinani ... toto mi velmi velmi vadi v 4466, stabilita.
Mohu potvrdit. Používám swap standardně se 4466 a žádné větší potíže s provozem neregistruji (reboot výjimečný, tak jeden za cca dva tři dny, i když častější než dříve, to jsem téměř nevěděl co reboot je). Funguje i nahrávání.Stevo102 píše:No čo sa týka toho padania pri 4466ke, ja som včera nahodil swap a od vtedy žiadne padanie ani mrznutie, dokonca by som povedal ako keby box chytil druhý dych.monkus píše:mna by zaujimalo, ci sa vam to pada ako v 4466 pri prepinani ... toto mi velmi velmi vadi v 4466, stabilita.
total used free shared buffers
Mem: 100484 97400 3084 0 236
Swap: 102392 14208 88184
Total: 202876 111608 91268
Ako vidieť používa swap poriadne, podotýkam teraz je to po reboote, ešte to narastie.
Na display stále svieti TV a neukáže program, mkv idu rovnako (po sieti som neskúšal), titulky stále nejdu, opravené isoDVD po prehraní sa dá pustiť druhé bez rebootu.