problem s instalaciou U-boot
Moderátor: By.Bob
- joloSK
- Nováček
problem s instalaciou U-boot
Ahojte.
Na USB som v pohode naistaloval E2. Ale pri zavadzani U-bootu mam problem. Idem podla postupu a ked vypnem box vzadu a dam v recovery tool "conect" a nasledne zapnem box, zasekne sa mi box pri LOADER 1.19 a na notebooku mi vyskoci hlaska "AAF_Recovery_tool has stopped working" ( A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available.) S naslednou moznostou jedine zatvorit program. Podotykam mam WIN7 64 bit. Firewall vypnuty a som prihlaseny v systeme ako administrator.
Mate niekto podobne skusenosti? Ak, ano budem rad, ked poradite.
Dakujem.
Na USB som v pohode naistaloval E2. Ale pri zavadzani U-bootu mam problem. Idem podla postupu a ked vypnem box vzadu a dam v recovery tool "conect" a nasledne zapnem box, zasekne sa mi box pri LOADER 1.19 a na notebooku mi vyskoci hlaska "AAF_Recovery_tool has stopped working" ( A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available.) S naslednou moznostou jedine zatvorit program. Podotykam mam WIN7 64 bit. Firewall vypnuty a som prihlaseny v systeme ako administrator.
Mate niekto podobne skusenosti? Ak, ano budem rad, ked poradite.
Dakujem.
HD-box FS-9200 PVR, panasonic TX-P42S10E
Ked ma zena nevyhodi od TV, alebo spi, tak sa hram s E2
-
- Nováček
Re: problem s instalaciou U-boot
Presne to iste robilo aj mne. Na druhom PC s Windows XP to slo v pohode.
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tam moze byt problem v zle opisanej aktualnej IP adresy a aktualnej MAC adresy v prijimaci. Ak ju koli nejakemu obmedzeniu (recovery je pre 32bit) nedokaze sam program spravne nacitat- musis ich zadat rucne. Ja mam sedmicky widly - 32bit a tam mi to slo hned. dempsey ma XP a aj tam sme vinnika nasli - microsoft firewall.
Aplikacia taktiez potrebuje Net Framework 2 - to zas shaman pisal . Ja neviem ci to mam - neinstaloval som nikdy nic take, ale mozno mi to Bill pribalil k OS.
Aplikacia taktiez potrebuje Net Framework 2 - to zas shaman pisal . Ja neviem ci to mam - neinstaloval som nikdy nic take, ale mozno mi to Bill pribalil k OS.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Mírně pokročilý
Win 7 ma nainstalovany .NET 3.5 -> cize sw pisany pre .NET 2 bezi.grantec píše: Aplikacia taktiez potrebuje Net Framework 2 - to zas shaman pisal . Ja neviem ci to mam - neinstaloval som nikdy nic take, ale mozno mi to Bill pribalil k OS.
Ja som niekde cital, ze pod 64-bitovym OS im to nefunguje

Rada: nainstaluj si Windows XP Mode (ak mas Win7 Prof, Ent, Ult) a zapni si tam com port. Malo by to fungovat.
- joloSK
- Nováček
VELKA VDAKA Grantecovi. Bol som uz strateny. Pridavam poznatok. Ked mate serial port mensi ako 100 treba recovery tool spustat ako admin, inak to nepojde.
Este raz vdaka.

Este raz vdaka.
HD-box FS-9200 PVR, panasonic TX-P42S10E
-
- Nováček
Prosim o radu, Instalacia E2 na usb disk prebehla ok, taktiež zmena na maxi uboot. No nenačíta E2 po resete HDBOXU , ked pozrem do var/mnt/MINI1/ adresar je prazdny, je to ok?
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
spusta ti system defaultne z flash. staci ked sa budes pozerat pocas bootu aj na display a v okamihu ked napise --flash-- stlacis sipku hore a presmerujes ho na USB1 .
-
- Nováček
flash mam nastavene default, stlacim šipku hore na bootdsc 1 po chvilke sa vrati na flash a začne čitat origi. firmware. Mam pocit ako keby si box nepametal mount.
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jed tam mas toto bootdsc 1, nepostupoval si podla navodu .
po nahrani u boot este musi korektne prebehnut aj Maxibootdesc default - strana styri navodu .
po nahrani u boot este musi korektne prebehnut aj Maxibootdesc default - strana styri navodu .
-
- Nováček