Nemam paru preco.. cez sviatky to potesi :) Tusim budeme mat retro vianoce
Nejaky napad?
Moderátor: By.Bob

Vytahni ze sitě kabel a nech ho odpočinout pul hodiny , jestli si to nerozmyslí ...jerry píše:Uz sa vam niekomu stalo, ze STB sa nechce zapnut ani ovladacom ani tlacidlom? Uplna tma aj po vytiahnuti a znova spusteni do elektriky? Odisiel?
Nejaky napad?

nerozmyslel.ShaMan píše:Vytahni ze sitě kabel a nech ho odpočinout pul hodiny , jestli si to nerozmyslí ...jerry píše:Uz sa vam niekomu stalo, ze STB sa nechce zapnut ani ovladacom ani tlacidlom? Uplna tma aj po vytiahnuti a znova spusteni do elektriky? Odisiel?
Nejaky napad?

ja to mam na reklamacii, takze uvidime s akym info sa mi to vrati.Errors píše:Za poslední týden mi toto udělal 2x. Stačilo na minutku vypnout síťovým vypínačem a pak už naběhl. I když je zvláštní, že to dělala i manželka, ale jí to nenaběhlo. Snad to byla jen nějaká anomálie v síti vlivem počasí...
Asi má STB šestý smysl... protože se lekl, že pujde do, když jsem k němu přišel s náhradníkem

Mám tomu rozumnět že jsi HD-BOX nevypl za celou tu dobu ani do Standby(ZAP) režimu?najnaj píše:fuuuu,tak veru aj mne uz zovrelo dnes;)
mne vsak nastastie pomohlo ho nechat na 30 minut vychladnut. bezal od 18.12., cize presne mesiac.
asi si potreboval trocha oddychnut