hd-box a diablo
Moderátor: By.Bob
-
barbar
- Nováček

hd-box a diablo
mel bych malou prosbicku ja treba nastavit diablika myslim konfigurace no tom prijimaci abych za kazdym patym kanalem nemusel vytahovat a vstrkat diablo ponevaz se zasekne
da se to nejak udelat aby prepinalo bez problemu nebo nelze na tom prijimaci
???????
moc pekne prosim
???????
moc pekne prosim
-
barbar
- Nováček

Re: hd-box a diablo
neumi fakt nigdo pomocibarbar píše:mel bych malou prosbicku ja treba nastavit diablika myslim konfigurace no tom prijimaci abych za kazdym patym kanalem nemusel vytahovat a vstrkat diablo ponevaz se zasekne
???????
moc pekne prosim
- ShaMan
- V.I.P.

- Dostal poděkování: 8 poděkování
Alespoň piš jakou verzi firmware máš , jinač je to dotaz oničom .....
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
barbar
- Nováček

tak mam 1.78 a nechci menit kvuli sdileni nefachaj na novsich firmvarech kanaly hdShaMan píše:Alespoň piš jakou verzi firmware máš , jinač je to dotaz oničom .....
da se no tom firmvare to udelat aby to slo
- ShaMan
- V.I.P.

- Dostal poděkování: 8 poděkování
Tak si udělej čas , zálohu a zkus ....83 pokud se nepletu tak tam byly nějaké úpravy pro CAM moduly
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
barbar
- Nováček

v tom pripade slo by treba tam mit 2 firmvery i udelat sdileni a druhy pro diablo jako treba v dreamboxu ???????ShaMan píše:Tak si udělej čas , zálohu a zkus ....83 pokud se nepletu tak tam byly nějaké úpravy pro CAM moduly
ne bo pristroj ma malou pamet na to
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Oprava pre diablo modul nieje ani v poslednej verzii. netreba skusat.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
Spencer
- Nováček

barbar,o akých HD kanáloch píšeš ? O HD od Skylinku ? Mám totiž v HDBOXe soft 1.07.81 a na Skylink HD programy to nejde dobre a keď chcem využiť kartu z netu tak je to hrozné.barbar píše:tak mam 1.78 a nechci menit kvuli sdileni nefachaj na novsich firmvarech kanaly hdShaMan píše:Alespoň piš jakou verzi firmware máš , jinač je to dotaz oničom .....
Mal si na mysli tieto HD programy ?
-
barbar
- Nováček

presne tak jak mam soft ten 1.07.78 tak vse facha super a ten tvuj 81 mi hd kanaly kostickujiSpencer píše:barbar,o akých HD kanáloch píšeš ? O HD od Skylinku ? Mám totiž v HDBOXe soft 1.07.81 a na Skylink HD programy to nejde dobre a keď chcem využiť kartu z netu tak je to hrozné.barbar píše:tak mam 1.78 a nechci menit kvuli sdileni nefachaj na novsich firmvarech kanaly hdShaMan píše:Alespoň piš jakou verzi firmware máš , jinač je to dotaz oničom .....
Mal si na mysli tieto HD programy ?
mimochodem to bylo take na starsi verzi pred 78 taky hd se kostickovaly
-
Spencer
- Nováček

Teraz jedna na zasmiatie: Ako sa láduje soft do tohto prijímača ? Cez LAN,USB. Viem že je možnosť cez RS232,ale to by som bral ako poslednú možnosť - nechce sa mi to nosiť k PC a na NB nemám RS232 a redukcia USB-RS232 mi nechodí korektne.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Z USB,cez net z menu prijímača alebo Porterom cez RS-232 /ak sa niečo nepodarí alebo máš dosť času a nemáš net a USB

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované