Tak jsem si rozsiril obzor vedeni je to QUAD (napojeny primo tri prijimace bez multiprepinace)dempsey píše:Je to Quad alebo Quatro LNB ?
Problem s pluginy
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Re: Problem s pluginy
- 0ctopus
- Nováček
Mozno by som skontroloval nastavenie tunera: Settings / TV Channel / Tuner
ci tam nemas nejaku banalnu blbost, napr. diseq a podobne
ci tam nemas nejaku banalnu blbost, napr. diseq a podobne
0ctopus
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Najprv prever zapojenie a potom urob všetko podľa návodu odtiaľto - PRESNE !
viewtopic.php?f=163&t=4046
Setting je pre motor s USALS ale ak máš zapojenú len jednu pozíciu - netreba to riešiť
Setting je pre motor s USALS ale ak máš zapojenú len jednu pozíciu - netreba to riešiť

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Zapojeni v byte jsem proveril je OK (poruchu u paraboly ted nezkontroluju, ale nepredpokladam ji) takze jdu na to. Zatim diky ozvu se jak to dopadlodempsey píše:Najprv prever zapojenie a potom urob všetko podľa návodu odtiaľto - PRESNE !

-
- Nováček
Cele jsem krok za krokem presne preinstaloval dle navodu a vysledek porad stejny:-(. Prijde mne jako by prijimac umoznoval jen pet programu, ktere vykazuji signal ostatni hlasi NENI SIGNAL, i banner ukazujici signal a kvalitu je na nule. Asi je to blbost ale chova se tak. Pritom radia na nem frci. Takze zde je asi uz kazda rada draha ze??dempsey píše:Najprv prever zapojenie a potom urob všetko podľa návodu odtiaľto - PRESNE !
-
- Nováček
Jeste jeden poznatek-prosel jsem frekvence TP v menu TV KANAL - HLEDANI TP - VYBER SAT - KONTROLA TP a signal na baneru je opravdu jen na frekvenci 12565 MHz H(slovenské programy které jedou) a 12605 MHz H i V u ostatních je na nule. Neni potom moznost ze je spatny tuner???dada100 píše:Cele jsem krok za krokem presne preinstaloval dle navodu a vysledek porad stejny:-(. Prijde mne jako by prijimac umoznoval jen pet programu, ktere vykazuji signal ostatni hlasi NENI SIGNAL, i banner ukazujici signal a kvalitu je na nule. Asi je to blbost ale chova se tak. Pritom radia na nem frci. Takze zde je asi uz kazda rada draha ze??dempsey píše:Najprv prever zapojenie a potom urob všetko podľa návodu odtiaľto - PRESNE !
-
- Nováček
Dempsey tak uz to mam vyreseny, zkratka plati RANO MOUDREJSI VECERA. V cem byl problem radsi ani zverejnovat nebududada100 píše:Jeste jeden poznatek-prosel jsem frekvence TP v menu TV KANAL - HLEDANI TP - VYBER SAT - KONTROLA TP a signal na baneru je opravdu jen na frekvenci 12565 MHz H(slovenské programy které jedou) a 12605 MHz H i V u ostatních je na nule. Neni potom moznost ze je spatny tuner???dada100 píše:Cele jsem krok za krokem presne preinstaloval dle navodu a vysledek porad stejny:-(. Prijde mne jako by prijimac umoznoval jen pet programu, ktere vykazuji signal ostatni hlasi NENI SIGNAL, i banner ukazujici signal a kvalitu je na nule. Asi je to blbost ale chova se tak. Pritom radia na nem frci. Takze zde je asi uz kazda rada draha ze??dempsey píše:Najprv prever zapojenie a potom urob všetko podľa návodu odtiaľto - PRESNE !
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Když jsi tady s tím zabral tolik místa, tak teď je tvojí morální povinností se přiznat :) jinak nebudem klidně spát. Třeba to pomůže ostatním.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
- Nováček
Nevim tedy jestli podobna vec se muze stat nekomu jinemu nez me, ale priznam se i kdyz se skoro stydim jaky jsem kopytovisper píše:Když jsi tady s tím zabral tolik místa, tak teď je tvojí morální povinností se přiznat :) jinak nebudem klidně spát. Třeba to pomůže ostatním.

- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Nemusíš se omlouvat, je tady 20 příspěvků a nenapadlo to nikoho. Mohlo to dopadnout hůř - rozmláceným Azboxem a nafackovaným prodavačem :)
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Napadlo, ale nikto si to nevšimol :) Neva - hlavne že to idedempsey píše:Najprv prever zapojenie a potom urob všetko podľa návodu odtiaľto - PRESNE !

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované