Problem s pluginy

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

dada100
Nováček
Nováček

Re: Problem s pluginy

Příspěvek od dada100 »

dempsey píše:Je to Quad alebo Quatro LNB ?
Tak jsem si rozsiril obzor vedeni je to QUAD (napojeny primo tri prijimace bez multiprepinace)

0ctopus
Nováček
Nováček

Příspěvek od 0ctopus »

Mozno by som skontroloval nastavenie tunera: Settings / TV Channel / Tuner
ci tam nemas nejaku banalnu blbost, napr. diseq a podobne

0ctopus
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Najprv prever zapojenie a potom urob všetko podľa návodu odtiaľto - PRESNE !
viewtopic.php?f=163&t=4046
Setting je pre motor s USALS ale ak máš zapojenú len jednu pozíciu - netreba to riešiť

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
dada100
Nováček
Nováček

Příspěvek od dada100 »

dempsey píše:Najprv prever zapojenie a potom urob všetko podľa návodu odtiaľto - PRESNE !
Setting je pre motor s USALS ale ak máš zapojenú len jednu pozíciu - netreba to riešiť
Zapojeni v byte jsem proveril je OK (poruchu u paraboly ted nezkontroluju, ale nepredpokladam ji) takze jdu na to. Zatim diky ozvu se jak to dopadlo :89:

dada100
Nováček
Nováček

Příspěvek od dada100 »

dempsey píše:Najprv prever zapojenie a potom urob všetko podľa návodu odtiaľto - PRESNE !
Cele jsem krok za krokem presne preinstaloval dle navodu a vysledek porad stejny:-(. Prijde mne jako by prijimac umoznoval jen pet programu, ktere vykazuji signal ostatni hlasi NENI SIGNAL, i banner ukazujici signal a kvalitu je na nule. Asi je to blbost ale chova se tak. Pritom radia na nem frci. Takze zde je asi uz kazda rada draha ze??

dada100
Nováček
Nováček

Příspěvek od dada100 »

dada100 píše:
Cele jsem krok za krokem presne preinstaloval dle navodu a vysledek porad stejny:-(. Prijde mne jako by prijimac umoznoval jen pet programu, ktere vykazuji signal ostatni hlasi NENI SIGNAL, i banner ukazujici signal a kvalitu je na nule. Asi je to blbost ale chova se tak. Pritom radia na nem frci. Takze zde je asi uz kazda rada draha ze??
Jeste jeden poznatek-prosel jsem frekvence TP v menu TV KANAL - HLEDANI TP - VYBER SAT - KONTROLA TP a signal na baneru je opravdu jen na frekvenci 12565 MHz H(slovenské programy které jedou) a 12605 MHz H i V u ostatních je na nule. Neni potom moznost ze je spatny tuner???

dada100
Nováček
Nováček

Příspěvek od dada100 »

dada100 píše:
dada100 píše:
Jeste jeden poznatek-prosel jsem frekvence TP v menu TV KANAL - HLEDANI TP - VYBER SAT - KONTROLA TP a signal na baneru je opravdu jen na frekvenci 12565 MHz H(slovenské programy které jedou) a 12605 MHz H i V u ostatních je na nule. Neni potom moznost ze je spatny tuner???
Dempsey tak uz to mam vyreseny, zkratka plati RANO MOUDREJSI VECERA. V cem byl problem radsi ani zverejnovat nebudu :grin: . Takze diky za rady. Jeste snad v jakou utilitu mam pouzit pro upravu souboru CHANNEL??

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Když jsi tady s tím zabral tolik místa, tak teď je tvojí morální povinností se přiznat :) jinak nebudem klidně spát. Třeba to pomůže ostatním.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
dada100
Nováček
Nováček

Příspěvek od dada100 »

visper píše:Když jsi tady s tím zabral tolik místa, tak teď je tvojí morální povinností se přiznat :) jinak nebudem klidně spát. Třeba to pomůže ostatním.
Nevim tedy jestli podobna vec se muze stat nekomu jinemu nez me, ale priznam se i kdyz se skoro stydim jaky jsem kopyto :51: . Na vysvetlenou - do ted jsem pouzival TOPFILDA ma tuner vstup horni F-konektor, výstup spodni F-konektor. Pri vymene prijimacu jsem to bezmyslenkovite zapojil stejne AZBOX to ma naopak. Stalo me to dva vecery badani...Takze omluva ze jsem zatezoval takovou kravinou, ale je videt ze slozite problemy maji vetsinou jednoducha reseni....

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Nemusíš se omlouvat, je tady 20 příspěvků a nenapadlo to nikoho. Mohlo to dopadnout hůř - rozmláceným Azboxem a nafackovaným prodavačem :)

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Napadlo, ale nikto si to nevšimol :) Neva - hlavne že to ide

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“