Druhá čtečka

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

RadekV
Nováček
Nováček

Druhá čtečka

Příspěvek od RadekV »

Jak moc tabu je teda zverejneni hw upravy druhe ctecky a jak se k tomu stavi dovozce?
Jiste je zde na foru spoustu sikovnych kutilu, kteri vedi co delaji :-)

Ted jeste z druhe strany, jaka vznikaji rizika pri zasunuti karty v soucasnem stavu?

Diky, Radek

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Druhá čtečka

Příspěvek od ShaMan »

Riziko vytáhnutí záslepky a vložení karty není žádné , ale výsledek taky nula .
Úprava není složitá , ale nikdy nevíš kdo je jak schopný na té druhé straně a pak jak si někdo něco poničí tak
mu zbudou oči pro pláč , ztráta záruky , zničený přístroj atd ...

Myslíš že si ten přístroj alespoň vypnou ze sítě jak tam polezou .... ?

Myslím si že od dovozce info dostaneš , minimálně radu jak postupovat když chceš úpravu ....

Já jsem slíbil , že úpravu nedám z ruky tak nechci porušit slib ...

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
RadekV
Nováček
Nováček

Příspěvek od RadekV »

Jiste chapu to, pokud tomu nekdo nerozumi, nemel by do toho sahat. Skoda ze nejdou patricne piny sw premapovat. Me staci info, ze se karta neznici pouhym zasunutim.

Diky, Radek

PeLo
Nováček
Nováček

Příspěvek od PeLo »

Nevíte kdo je schopen zprovoznit druhou ctecku na Octagon SF-1018? Kdo je vlastne dovozce?

RadekV
Nováček
Nováček

Příspěvek od RadekV »

Na jinem ceskem foru nekdo psal, ze mu ctecka fungovala bez uprav s nejnovejsim fw. Pokud ne, jsi tu na spatne adrese. Octagon ma mechanicke odlisnosti...

radimj
Nováček
Nováček

Příspěvek od radimj »

Když si někdo poničí přístroj neodbornou manipulací je to jeho problém. Předpokládám že s takovým rizikem musí snad každý počítat. Proto jsou snad přístroje pečetěny. Není mi známo proč je tak primitivní úprava zde utajována jako jaderná bomba. Nicméně nám nepřísluší hodnotit proč tomu tak je. Prostě ber jako fakt že upravu zde nenajdeš. Řešení tu ovšem je. Prodej ho a kup si novej, u nově dodávaných přístrojů už není ani záslepka a vše funguje jak má ;)

HD-BOX FS9200, Multibeam85 28.2E, 23.5E, 19.2E, 13E, 5E, 1W
RadekV
Nováček
Nováček

Příspěvek od RadekV »

Osobne, kdybych tu ctecku potreboval, tak si ji upravim... znalosti na to mam. Jen se mi nechce odpecetovat box. Pokud to udelam bude to proto, abych tam vlozil disk :31:

george
Nováček
Nováček

Příspěvek od george »

Chlapi ja tu úpravu mám, ale nepřísluší mně ji zde zveřejňovat. Po novém roce se domluvte se svým dodavatelem a ten Vám tu úpravu provede. Nemá cenu, abyste porušili pečeť a ztratili záruku. Mně to trvalo celkem 10 minut. Stejně mně ale 2 karty skylink a upc ve čtečkách blbnou. Konkrétně UPC píše zakódováno.

Jijirka
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jijirka »

Jen tak mezi námi. Dle zákona odpečetění přístroje nemá vliv na záruku. Omezit zákazníkovi záruku lze jen podle v zákoně vyjmenovaných podmínek. A odpečetění výrobku není v zákoně uvedeno. Na druhou stranu pokud si zákazník poškodí přístroj a lze prokázat že k závadě došlo jeho zásahem tak má smůlu.

"""Takže samotné porušení pečeti nemá vliv na záruku."""

ET8000 s OpenATV, parabolou MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, USB tuner Evolve Venus Dual
PeLo
Nováček
Nováček

Příspěvek od PeLo »

RadekV píše:Na jinem ceskem foru nekdo psal, ze mu ctecka fungovala bez uprav s nejnovejsim fw. Pokud ne, jsi tu na spatne adrese. Octagon ma mechanicke odlisnosti...
no moc jich ale neni a zadne solidni formu o Octagonu jsem zatim nenasel. pokud me poslete nekam..... budu vdecny. Jedine jsem objevil na ccsf a tam mnoho prispevku neni.
Vcera jej jezisek privezl domu a skutecne, druha ctecka neni zaslepena. Nemuzu to ale vyzkouset, nebot je pod stromecek.
Naposledy upravil(a) PeLo dne 19 pro 2009, 17:36, celkem upraveno 1 x.

robo669
Nováček
Nováček

Příspěvek od robo669 »

Tak mne na Octagon SF-1018 druhá čítačka ide -SKY LINK- . Iné som neskúšal, ale myslím že som čítal že idú aj iné.
Ináč všetky veci sú v podstate rovnaké okrem FW ale aj ten sa dá z HD boxu s úpravou. Dá sa zabudovať HDD. Ja mám WD 500 green. VAR používam tento pre HDbox :117: . Všetko ide. Ináč fórum pre Octagon na SK a CZ nie je iba DE http://octagon.gmc.to/forum/index.php?page=Index.

Preto ďakujem že môžem čerpať info TU.

OCTAGON SF1018,Firmware fw 1.11.16 ,HDD WD500 green , Maximum E-85, Smart Universal Twin LNB TT 0,1dB, DiseqC P-164-W (23,5°-19,2°-13°-1°), Skylink PANASONIC 46 G10
Jerry973 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jerry973 »

radimj píše:... Prodej ho a kup si novej, u nově dodávaných přístrojů už není ani záslepka a vše funguje jak má
Len pre info, toto nie je pravda ... Mam HDbox cca 10 dni, zakupeny na poslednu chvilu pred sviatkami ... A zaslepka na vrchnom slote bola a to sme brali 3 kusy a na vsetkych bola zaslepka. Po vlozeni karty Skylink do vrchnej citacky vsetko funguje. (napriek tomu mam kartu v spodnej citacke)

HD-BOX 9200
bochane
Nováček
Nováček

Příspěvek od bochane »

dnes jsem volal do olmi servis a tam mi rekli ze mi ctecku zprovozni po novem roce ale ze pry nemaji ctecky tak je tam ctecka nebo neni

Errors
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Errors »

Mám pocit, že to funguje tak, že ti vymění celý modul (horní i spodní čtečka) a původní vrátí z5 dovozci...

HD-BOX FS-9200 fw. 1.10.49, Loader 1.19. Nápis nesvítí.
Plugin: MCAS z 22.5.2012,
Skylink ICE (0D96), Apacer AC601 320GB via eSATA, Sharing OFF
===========================================
FUBA 85cm 19.2+23.5E
, LNB Inverto Pro Quad Monoblock
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

v olmi neprehadzuju kabliky na konektore ,ale menia citacky. mas tam dve aj teraz.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“