Problém s kartou

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Errors
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s kartou

Příspěvek od Errors »

ShaMan píše:Nevím , ale já používám kartu skylink , s posledním dostupným softem v1.07.78 a továrním nastavením , přístroj mám napojený do sítě , VAR s newcs mám odsud a neshledávám žádne významné problémy......
Jiný případ je s origo firmware bez VAR , tam to občas zablbne , bylo to připomínkováno myslím na Fortisusers , tak lze očekávat že oprava softu bude brzy ...
Jak říkáš... "občas to zablbne""... jinak řečeno, každodenně, při prvním zapnutí... Nahrál jsem tam newcs a vypadá to, že bude klid... Jsem rád, že jsem si ho mohl vyzkoušet, než to někomu nabídnu... Ale přiznám se, že už mě jednou nervy docela vytekly... a okno bylo připravené...

HD-BOX FS-9200 fw. 1.10.49, Loader 1.19. Nápis nesvítí.
Plugin: MCAS z 22.5.2012,
Skylink ICE (0D96), Apacer AC601 320GB via eSATA, Sharing OFF
===========================================
FUBA 85cm 19.2+23.5E
, LNB Inverto Pro Quad Monoblock
mersa
Nováček
Nováček

Příspěvek od mersa »

sikula1978 píše:Tak jsem to zkoušel a je pravda, že s firmwarem 1.07.55 se hlášky neobjevují, ale zato mi všechny programy občas kostičkují.
Už mě nebaví pořád něco řešit.
Kdyby měl někdo zájem tak ho prodám za 6500 CZK. Je kupovaný v říjnu 09.
Možno i s HDD Samsung S2 Portable 500GB za 8000 CZK.
Tak toto nemůžu potvrdit-u mě se žádné kostičkování s fw ...55 neobjevuje-vše funguje jak má-i ta karta jede bez problému.

HD-BOX FS-9200 PVR - fw.1.10.49+Mcas - Loader 1.19 - 2 čtečky
Twin LNB Inverto Black Premium - motor - Skylink ICE - 8GB USB flash Patriot X-Porter - HDD APACER AC202 black 320GB
TV LG 50PZ250 - 3D
kalis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kalis »

mersa píše:
sikula1978 píše:Mám stejný problém. Číslo karty je 04295638397xxx.
Přejdi na nižší fw jako já-mě pomohl až fw...55-všechny novější mi hlásily problém s kartou :cry:
Len pre info....

kupil som HD Box s v.39 tusim (nedavno) hlasky "insert card" ci scrambled service apod...vyriesil len restart
...isiel som rovno na v.81 co zafungovalo.
Sky link karta v internej citacke alebo aj v Irdeto PCMCIA...
Problem s hlaskami nevyrieseny "insert card" ci len scrambled service apod...zase vyriesil len restart...dialo sa to bez zjavnej priciny bez ohladu na verziu FW...

Chcel som ist na v.55 kedze vsetci komentuju, ze by to malo byt OK, ale z v.81 na v.55 som to nerozchodil vobec ani po viacnasobnych pokusoch. (asi nekorektna instalacia - jednoducho niektore funkcie nefungovali v Menu atd...)

"Vratil" som sa k v.81 a zatial cakam kedy sa vratia error hlasky.
Clovek by povedal, ze taketo errors su riesitelny problem - kedze verzovanie FW sa deje. Bolo by super mat tieto veci za sebou a uz sa len bavit s higher value added features...;-)

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Nainstaluj si mgcamd a newcs - chyby nebudu. Problem je v novom drivery pre UNIcas. Stava sa aj horsie - ja som sa dnes rozculil nad incubuscamdom - ktory podla autorov je tiez opraveny ,ale chyby robi rovnake ako predchadzajuca verzia.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“