Digi TV Hyundai HSS-1169NA
Moderátor: 005jon
-
- Nováček
Digi TV Hyundai HSS-1169NA
Zdravim, Vás.
Poraďte mi niekto, je možné dostať sa do skrytého menu v sat.prijímači Hyundai HSS-1169NA? Má niekto skúsenosti s týmto prijímačom? Pred nedávnom som kúpil v bazáre komplet sat. parabolu, konvertor, a už spomínaný sat.prijímač. Viem zadať frekvencie, viem ho ladiť, ale údajne nie je možné odblokovať tv stanice, pretože karta je párovaná so sat.prijímačom., mal som SkyLink kartu, ale nič to neurobilo, nevzalo ju. Mám neplatnú digi kartu, dá sa to nejak obísť? Díky za radu.
Poraďte mi niekto, je možné dostať sa do skrytého menu v sat.prijímači Hyundai HSS-1169NA? Má niekto skúsenosti s týmto prijímačom? Pred nedávnom som kúpil v bazáre komplet sat. parabolu, konvertor, a už spomínaný sat.prijímač. Viem zadať frekvencie, viem ho ladiť, ale údajne nie je možné odblokovať tv stanice, pretože karta je párovaná so sat.prijímačom., mal som SkyLink kartu, ale nič to neurobilo, nevzalo ju. Mám neplatnú digi kartu, dá sa to nejak obísť? Díky za radu.
-
- Nováček
Re: Digi TV Hyundai HSS-1169NA
excellence píše:Zdravim, Vás.
Urcite nie po prve ma v sebe kodovaci system NA co je nagravision a skylink je cez cryptoworks tzn ze spominany sat pristroj je na nic ako do sekretara v muzeu a po druhe ak sa nachadza origo kod system EMU neekzistuje

-
- Mírně pokročilý
Ten bazar celkom dobre pochodil..:) skus to aj Ty supnut do bazaru,viac stym nespravís.
AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
-
- Nováček
... údajne by sa to dalo prečipovať, ale je to nákladné hlavne časovo, a pre tento prístroj sa to neoplatí, čiže dá sa to, ale nikto to nebude robiť, alebo niečo v tom zmysle. Škoda, bola to veľmi výhodná kúpa, ale zvažujem nad kúpou ShowBox-u S-300, a tam nebude problém odbolovať DIGI, aj bez karty, údajne.
-
- Mírně pokročilý
presne ako vravís..
AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
-
marsim21
- Administrátor
- Dal poděkování: 178 poděkování
- Dostal poděkování: 265 poděkování
excellence píše:... údajne by sa to dalo prečipovať, ale je to nákladné hlavne časovo, a pre tento prístroj sa to neoplatí, čiže dá sa to, ale nikto to nebude robiť, alebo niečo v tom zmysle. Škoda, bola to veľmi výhodná kúpa, ale zvažujem nad kúpou ShowBox-u S-300, a tam nebude problém odbolovať DIGI, aj bez karty, údajne.
Nakoukni například i na Dreamsky 7500 ZDE
Stejné funkce jak u Showboxu.
Jednoduší menu.
LAN připojení.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
- Nováček
- Dostal poděkování: 1 poděkování
jedine co viem tak sa stich prijimacov vyctavaju kody aby sa digi dala sledovat na linux satelitoch servysne menu to ma ale nic zazracne tam nenajdes roby sa to tlacidlamy na prednom panely prijimaca nepametam us ktorimy len viem ze stlacis dve tlacidla naras
-
- Nováček
No, stlačením tlačidlami program hore a program dole, aktualizujem firmware, skúšal som iné kombinácie na prednom paneli, aj niečo na D.O., čo som vyčítal na nete, ale o tomto prijímači je tam toho veľmi málo. Po aktualizácii firmware na verziu z roku 2007, preskakujú programy, teda poradie, (napr. CT24 mám na 61 kanáli a zrazu na 61. kanáli je nejaký iný program, ale stalo sa mi už to že prijímač sám prepínal kanály, čo pred aktualizáciou firmware, prijímač nerobil.jopo166 píše:jedine co viem tak sa stich prijimacov vyctavaju kody aby sa digi dala sledovat na linux satelitoch servysne menu to ma ale nic zazracne tam nenajdes roby sa to tlacidlamy na prednom panely prijimaca nepametam us ktorimy len viem ze stlacis dve tlacidla naras
-
- Nováček
- Dostal poděkování: 1 poděkování
mohlo sa stat ze sa drzanim tlacitok pokazily mikrospinace tie ich prijimace su cele dajake cudne.
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
presuvanie programov v channel liste je predsa domenov tychto prijimacov - myslim samovolne. nad tym sa netreba pozastavovat.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
dost by ma zaujmalo kolko ta stal ten prijimac a ak sa ho potrebujes zbavit skus navrhnut cenu mozno sa dohodneme.
-
- Nováček
už pošiel za 20Eur, hehehlxb píše:dost by ma zaujmalo kolko ta stal ten prijimac a ak sa ho potrebujes zbavit skus navrhnut cenu mozno sa dohodneme.
-
- Nováček
Caute, potrebujem poradit, chcem si aktualizovat firmware cez Music Box, ale tej mojej skatuli sa akosi nechce, vyhodi mi tu obrazovku s aktualizaciou, vypisuje ze caka na data, ale nic sa neaktualizuje, musim potom prijimac vypnut a zapnut zo zasuvky, aby sa restartol. Co mam urobit aby sa mi akutalizoval prijimac?