Reagovanie diaľkového ovládača na stb

Diskuze o firmware.
Odpovědět
vkgm19
Nováček
Nováček

Reagovanie diaľkového ovládača na stb

Příspěvek od vkgm19 »

Dobrí pánove mam dreamsky7500 zdá sa mi že dosť slabo reaguje na povel diaľkového ov ládača pokiaľ na stb nenamierim tak neprepnem. Ako je to u vás, funguje to v pohode? Fw 2.17 továrenske som dal a stále rovnako. Openbox prepína bez problémov. :?: :?: :?:

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Reagovanie diaľkového ovládača na stb

Příspěvek od ShaMan »

Může být chyba v DO , nebo přijímači .
DO se dá snad zkontroovat pře digotální foťák nebo mobil s foťákem , popř kamerou ,
namířiš DO na foťák a zmáčkneš nějaké tlačítka tak musí jasně blikat LEDka ...

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
vkgm19
Nováček
Nováček

Příspěvek od vkgm19 »

Dik skušal som je vadne DO. letka bliká baterky mam ine a stále to iste dám reklamovať :87:

gombi
Nováček
Nováček

Příspěvek od gombi »

vkgm19 píše:Dik skušal som je vadne DO. letka bliká baterky mam ine a stále to iste dám reklamovať :87:

Keď ledka bliká, tak DO je OK.
Musíš si na to zvyknuť, že DO od Dreamsky musíš namieriť na sat. prijímač stláčať krátko a dokonca počkať, kým prijímač spracuje príkaz!!!!!!!!! :28:
DO K Openboxom je zrejme inak konštruované, môžeš ho namieriť do plafóna a spoľahlivo prepne.

Openbox X-770CIPVR
Openbox X-820CI/motor 10" Regular jack/85 offset Fe/Quad konvertor/zdiel.
HDBOX 9300PVR interný HDD, motor DG380, 100 offset AL
vlado.ucho
Nováček
Nováček

Příspěvek od vlado.ucho »

Ja by som skúsil najprv odlepiť ochrannú foliu z plexiskla,tá dosť bráni prieniku infra povelom,dˇalej je možné,ale u teba asi nie,otvoriť prijímač dať dole čelný kryt a infra prijímač prihnúť smerom k plexisklu.Ak to urobí laik, tak môže ale nemusí,ulomiť nožičky na infra prijímači,týmto sa určite zlepší uhol snímania infra povelov,u mňa o 60 % na pravo aj na ľAVO.

nejaké sat.prijímače,Octagon SF-918-HD-PVR-Ferguson Ariva-200-HD-PVR- ,Dreamsky DSR-7000-7500,motor Digi power SG-2100A,alu.parabola 90 cm, Titanium LNB-0,2 dB-kopa iných plechových škatúľ..Od Turksatu po Hispasat, ak chcem, aj ďalej.
shark734
Nováček
Nováček

Příspěvek od shark734 »

mne to reaguje este lepsie ako na openboxe...mozem namierit o vyse 90° hore a ide v pohode

Odpovědět

Zpět na „Firmware diskuze“