Chci se otázat jestli je schopen AZbox HD Elite zdílet kartu s dreamsky 7000 ??
Díky za info

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
No to není přesné, pomocí MPCS lze z AZboxu udělat server pohoděgrantec píše:Pouzivat AZbox ako kartovy server k dnesnemu dnu mozne nieje. Azbox len ako klient .
Ne, tak jednoduché to není. Emulátor není součástí žádného image a ani nebude, alespoň toho oficiálního. A jiný než oficiální image (firmware) na AZbox není a jestli někdy bude je hodně diskutabilní. Takže ty emulátory je nutné nahrávat ručně a pak ručně editovat ve formě textových souborů - znalost nějakého *NIX like operačního systému (např. Linuxu) je velkou výhodou ale ne podmínkou, lze to dělat i z Windows pomocí TotalCommanderu a ftp přístupu. A telnetuStanowi94 píše:Takže po nahrátí určitého finwere to pojede???
A jaký máte pocit z ovládání ???
Na to neumím odpovědět jednoznačně. AZbox má velké možnosti, ale doposud poměrně nestabilní a neodladěný software. To ale měl zpočátku i Dreambox. Je potřeba to brát tak, že jde o testovací betaverze, nicméně software se s posledními verzemi podstatně vylepšil.ewzenek píše:Můžu se zeptat, jestli doporučujete přechod z DM500 na AZ box elite v tomto raném stádiu vývoje?. Mám základy v práci s pc a nechávám se zdílet přes ccam. HD box mě láká. Funguje cckam bez problému? díky za rady
Na to neumím odpovědět jednoznačně. AZbox má velké možnosti, ale doposud poměrně nestabilní a neodladěný software. To ale měl zpočátku i Dreambox. Je potřeba to brát tak, že jde o testovací betaverze, nicméně software se s posledními verzemi podstatně vylepšil.Dreamer píše:ewzenek píše:Můžu se zeptat, jestli doporučujete přechod z DM500 na AZ box elite v tomto raném stádiu vývoje?. Mám základy v práci s pc a nechávám se zdílet přes ccam. HD box mě láká. Funguje cckam bez problému? díky za rady