foto...viz freeserver z linuxsat
Tak mě to zase nakonec nedalo a stáhl jsem nějaký možná starší balíček tohoto free serveru z linuxsat.
Jelikož jsem se chtěl raději už obejít bez problémů, tak jsem ho rozbalil a očíhnul co tam mají.
Mají tam v instalační skriptu přidáno stažení a instalace cfscrape.tar Přesně nevím k čemu slouží, ale je to modul Python, který obchází anti-bot stránku Cloudflare. To může být užitečné, pokud si přejete procházet web chráněný Cloudflare atd. .... nevim přesně, nalezeno z google.
Tak jsem raději jen ručně nakopíroval celí (freeserver) podle cesty a restartoval a vyzkoušel. Nemusíš se bát, můj to nenahradí.
Má to stejnou cestu...\usr\lib\enigma2\python\Plugins\Extensions\ ....jen toto se jmenuje ...FreeServer.. a můj...OpenPanel
Jelikož je tam jen tato cesta, tak je jen v menu plugins a nedá se vyvolat pomocí modrého tlačítka jako můj.
A teď už k testu. Po aktivaci naskočí okno, kde se dá aktivovat, nastavit asi nějaký čas autoupdate a dalších pár nastavení. Tak jsem tam něco nacvakal a spustil. Další průhledné okno co naskočilo vypadalo zajímavě a po nějakém čase naskočil (Matrix) snažilo se to generovat nějaké servery. Nakonec se to zastavilo a nejspíš uložilo, protože po mé následné kontrole naskočilo v CCcam.cfg spousta řádků, kde hodně serverů bylo totožných s mými. Celé to trvalo, možná 2 minuty jestli ne víc.
Obraz samozřejmě také naskočil. Když to shrnu. Nevypadá to špatně, ale já jsem radši, když vím co to přesně dělá a stáhne mě to pouze jeden jedinečný řádek, který nikdo jiný nepoužívá a nemůže se to pak sekat. Pak důležitý argument. V jednoduchosti je síla. Tento freeserver zabírá až 4Mb kdežto můj jen cca 30kb a to je obrovský rozdíl. Kdo má hodně místa, tomu to může být jedno, ale třeba mě ne. Ten freeserver je zbytečně složitý a obsáhlí i na nastavování, nemluvě o tom, že mě v určitém menu hodil zelenou smrt. Můj plugin je jednoduchý, hned po ruce a celí proces zapnutí a stažení serveru, až k náběhu vysílání může být proveden klidně už za cca 3 vteřiny. Hlavně se nemusím bát poruchy. Protože maximálně bude nějaký server mimo provoz a použiju jiný a tamten druhý den zapnou znovu. Kdyby jste věděli, jak strašně je ten můj jednoduchý, museli by jste se smát, že to vůbec funguje
1.JPG
2.JPG
3.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500