Dreamstream E2
Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock
-
- Nováček
Dreamstream E2
Občas jsem používal na PC program DreamStream E2 a fungoval bez problémů. Poslední 2 měsíce se sice spustí, ale streamování nefunguje.
Víte někdo , v čem by mohl být problém ?
Díky
Díky
Gigablue UHD Quad 4K + Tuner DVB-T2 + 1 TB HDD, Open ATV 6.3, Panasonic Viera VT50 , Onkyo
Gigablue HD QuadPlus , 2 x DVB-S2 + Tuner DVB- T a ATV 6.2
Gigablue IPBox , ATV
Gigablue IPBox , ATV
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Dreamstream E2
V boxe mas nainstalovany plugin webinterface - old?
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
- Nováček
JO, jasně , je nainstalovaný, protože streamování přes webcontrol mi funguje. Ale nefunguje konkrétně v programu Dreamstream E2.
Spojí se s přístrojem, načte si programy, dají se ovládat pokyny, jen streamování nejde....
Spojí se s přístrojem, načte si programy, dají se ovládat pokyny, jen streamování nejde....
Gigablue UHD Quad 4K + Tuner DVB-T2 + 1 TB HDD, Open ATV 6.3, Panasonic Viera VT50 , Onkyo
Gigablue IPBox , ATV
Gigablue IPBox , ATV
-
- Nováček
Neviem či poviem to čo chceš počuť,ale ja použivam streaming tak,že do prehliadača si zadam IP adresu boxu a načita mi to box kde je položka aj na streaming a ide super čisty obras ako na telke ,alebo prehravanie nahratych programov ,všetko nezavisle od toho čo robi samotny box(samo, musi biť Lan pripojenie k boxu),
-
- Nováček
Díky akordeone, jak jsem psal předtím, streamovani přes aplikaci webcontrol(to je to, co popisuješ) mi funguje.
Problém mám, když chci použít konkrétní program Dreamstream E2. V něm to dříve bez problému šlo, nyní nejde.
Tak jestli někdo víte, čím to je, nebo máte podobnou zkušenost a víte jak to řešit, díky dopředu za rady....
Problém mám, když chci použít konkrétní program Dreamstream E2. V něm to dříve bez problému šlo, nyní nejde.
Tak jestli někdo víte, čím to je, nebo máte podobnou zkušenost a víte jak to řešit, díky dopředu za rady....
Gigablue IPBox , ATV
Gigablue IPBox , ATV
-
- Nováček
Serus Modern,na susednom fore som sa dočital toto, v Dreamstream E2 treba mať nastavene na A tuner, cez B vraj nepôjde,a či si nemenil rozlišenie obrazovky LCD,alebo ho popripade zmeň ,lebo stream nepôjde v každom rozlišeni LCD.Neviem možno pomôže.
-
- Nováček
- Dal poděkování: 10 poděkování
Tak ja som na tom rovnako,pustim dreamstream,pripoji sa ale namiesto obrazu mam cierne pozadiemodern píše:Občas jsem používal na PC program DreamStream E2 a fungoval bez problémů. Poslední 2 měsíce se sice spustí, ale streamování nefunguje.
Díky
streaming failed!

-
- Nováček
Podla denniku si tento program vyzaduje OpenWebif min. ver.1.6.2
Aktualna je ako vidiet na snimke 1.2.8 a novsiu nemozem najst !

Aktualna je ako vidiet na snimke 1.2.8 a novsiu nemozem najst !

-
baranček
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
mne to funguje aj na nižších verziách openWebif na oboch mojich STB.Octagon-image Opendroid 6.8,VU solo 4k image Openblackhole 0.6 a tá je už hodne stará
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+SOLO 4K,OCTAGON sf8008mini, XTREND ET-4000,karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION 

-
- Nováček
Neviem kde je pes zakopany!baranček píše:mne to funguje aj na nižších verziách openWebif na oboch mojich STB.Octagon-image Opendroid 6.8,VU solo 4k image Openblackhole 0.6 a tá je už hodne starádreamstream.log

Velka vyzva!

Par veci som uz skusil,teraz tam mam WebIF 1.7.5
Nieco mi v tom brani aby ten stream fungoval ako ma!
Kamos si to nainstaloval,pa zadani IP adresy boxu mu to hned naskocilo!
Box aj image mame rovnaky!
-
baranček
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Ja som to tiež dnes ráno nahral do mojich STB vrátane IP a hneď to naskočilo,používaš LAN pripojenie?
VU+SOLO 4K,OCTAGON sf8008mini, XTREND ET-4000,karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION 

-
- Nováček
Ano,LANbaranček píše:Ja som to tiež dnes ráno nahral do mojich STB vrátane IP a hneď to naskočilo,používaš LAN pripojenie?