Oscam client
-
- Nováček
Oscam client
Zdravim vsechny,
chci nastavit oscam klienta pro cardsharing z webu ale nevim se dopatrat ktere soubory potrebuji. Zatim jsem zkousel nejake konfigurace pro oscam.server, oscam.conf a oscam.user. Dokonce oscam.server jsem si cucnul primo od poskytovatele (potrebna aktualizace pro jiny den), ten by mel byt ok. Ale nevim jak nastavit ty ostatni. Poradite pls? Dosud jsem byl bezny uzivatel ktery vubec neresil tyhle technicke zalezitosti ale Skylink mne ted nas*l tak ho chci zrusit. V priloze jsou moje aktualni soubory. Kdyz se nekdo podujme na reakci, tak prosim o jednoduche vysvetleni. Cetl jsem mnoho prispevku na ruznych forach ale nic z toho mi dosud nefungovalo tak nevim uz kudy kam. Mockrat dekuji za pomoc.
chci nastavit oscam klienta pro cardsharing z webu ale nevim se dopatrat ktere soubory potrebuji. Zatim jsem zkousel nejake konfigurace pro oscam.server, oscam.conf a oscam.user. Dokonce oscam.server jsem si cucnul primo od poskytovatele (potrebna aktualizace pro jiny den), ten by mel byt ok. Ale nevim jak nastavit ty ostatni. Poradite pls? Dosud jsem byl bezny uzivatel ktery vubec neresil tyhle technicke zalezitosti ale Skylink mne ted nas*l tak ho chci zrusit. V priloze jsou moje aktualni soubory. Kdyz se nekdo podujme na reakci, tak prosim o jednoduche vysvetleni. Cetl jsem mnoho prispevku na ruznych forach ale nic z toho mi dosud nefungovalo tak nevim uz kudy kam. Mockrat dekuji za pomoc.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- peso007
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Re: Oscam client
Ono to ide:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
CST Trinity DM900 DM520 T90 - 10x LNB Quad 39E-0.1W
-
- Nováček
Co mam v tech souberech spatne nastavene? Prip. muzes pls sharnut svou konfiguraci? Diky.
-
efendy55
- Moderátor
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 68 poděkování
jeho config aj ked ti ho zhrnie tak ti nepomôže . najlepšie je si upraviť svoj vlastný podla potreby . tie configi čo sťahujete s kade tade je potrebné si upraviť podla seba na to bacha .... .

Všetko4K,Linux E2
-
- Nováček
-
efendy55
- Moderátor
-
- Nováček
poslal jsem ti soukromou zpravu, nevidim ji v odeslanych zpravach tak pro jistotu odepisuju takhle - mam a muzes se na to podivat kdyz budes tak hodny
-
efendy55
- Moderátor
-
- Nováček
Ahojte riešim podobný problém neposlali by ste mi už hotové súbory oscam.conf oscam.server na cardshara skylink ?
Mam zero 4k VTI 13.01
Ďakujem
Mam zero 4k VTI 13.01
Ďakujem
-
efendy55
- Moderátor
nie .... lebo nič také neexistuje . musíš si to nastaviť sám podla tvojej potreby .. .... 

Všetko4K,Linux E2
-
- Nováček
Ak myslíš to,že tam vložím svoje udaje na prihlasenie tak to mi je jasné. Poslal som ti PM.
-
cila70
- Nováček
- Dal poděkování: 4 poděkování
Mam dreambox 920 a neviem ako sa tam dam oscam a ako to budem zapisat ? Image Open atv 6.1 .
DREAMBOX 920 UHD , AZBOX PREMIUM PLUS 500gb
-
cila70
- Nováček
Mam dreambox 920 a neviem ako sa tam dam oscam a ako to budem zapisat ? Image Open atv 6.1 .
-
efendy55
- Moderátor
nainštalovať oscam , zapnúť cez d.o. a cez web upraviť podla potreby .....

Všetko4K,Linux E2
-
cila70
- Nováček
Ale ked vobec neviem co a ako tak je tazko !Viem ze musim nainstalovat ,nieco som instaloval do boxu .Nefunguje a ani neviem co treba dopisovat . ibaefendy55 píše:nainštalovať oscam , zapnúť cez d.o. a cez web upraviť podla potreby .....![]()