formuler f4 combo turbo
-
- Nováček
formuler f4 combo turbo
Ahoj, prosim o radu. Poridil jsem si Formuler turbo4. A vyuzivam skylink, momentalne balicek komplet. Nejdou ovsem placene programy napr Nova, prima atd. Do prehrani firmwaru byli kosticky po prehrani je cerna obrazovka.ct24a slagr funguji... signal 80procent..v podstate nejdou dvbs2 placene.dekuji
-
efendy55
- Moderátor
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 68 poděkování
Re: formuler f4 combo turbo
ked si nainštaluješ a nastaviš nejaký cam na čítanie karty tak ti to pôjde .....
alebo skús toto ... ak si trúfaš .
viewforum.php?f=706

viewforum.php?f=706
Všetko4K,Linux E2
-
- Nováček
-
- Nováček
Po přeinstalaci odkazu viz výše se to právě změnilo na černé obrazovky, vše to načte infoto o programu atd a píše čekejte ověřovaní.... a po hodině nic
-
efendy55
- Moderátor
použi radšej nejakú zálohu ......
no budeš sa musieť začať učiť niečo o linuxe , ked už máš ten F4-TURBO
iné ti nezostáva ,alebo ho zaniesť niekomu kto sa tomu rozumie a nastaví ti to všetko za pár minút ..... 

Všetko4K,Linux E2
-
- Nováček
Prosím o odkaz na ten cam. ke stažen. Pokud to nepujde vrátím to prodejci...strávil jsem nad tím celý den a bez výsledku. Distributor pro čr mi poslal okaz stejný jako vy. Technik který to zapojoval to také nerozchodil....děkuji
Připadá mi to že přístroj nekomunikuje s tou kartou.... nevím...
Připadá mi to že přístroj nekomunikuje s tou kartou.... nevím...
-
efendy55
- Moderátor
odkaz nemám ..... podla tvojich otázok je to asi nad tvoje chápanie , ale navadí . skús kontaktovať predajcu aké tam máš image ,ako zapneš kartu v boxe čo ti tam všetko nainštalovali a hlavne aké image , či je tam niečo ako oscam, nastvenia disec ,seting atd. atd. .
najjednoduchšie image aké nájdeš je toto https://openpli.org/download/formuler/F4+Turbo
ale bez znalosti ti asi ani to nepomôže . možno ked zistíš aké image tam máš a napíšeš tak by sa asi niekto našiel čo by ťa za ručičku navigoval krok po kroku .
vieš iné ked vieš niečo o tom a iné ked ti budeme písať a ty nemáš ani šajnu o čom vlastne čítaš . neber to v zlom , ale skôr by som sa zameral na tú zálohu a ked ti už dal tvoj predajca odkaz na forum tak k tomu už nemám čo dodať ..... 

ale bez znalosti ti asi ani to nepomôže . možno ked zistíš aké image tam máš a napíšeš tak by sa asi niekto našiel čo by ťa za ručičku navigoval krok po kroku .

Všetko4K,Linux E2
-
- Nováček
Já se nezlobím, nerozumím tomu, linux a DVBS jsem nikdy neměl... nyní je v přístroji image viewtopic.php?f=706&t=15459na jíný a uvidím...
a nejde to....zkusím přeinstalovat ... díky
a nejde to....zkusím přeinstalovat ... díky
-
efendy55
- Moderátor
tak si pozri cez ftp v etc/tuxbox/ config osacamu na akom porte ti ide oscam a dáš do web prehladača ipečku boxu napr: 192.168.1.10:8888 a vidíš či ti ide oscam a či vidí kartu . 

Všetko4K,Linux E2
-
- Nováček
- Dostal poděkování: 1 poděkování
https://uloz.to/!Na3ZBGn6YkAY/openatv-6 ... lanosk-rar keby dakto zhanal tak tu je origos zaloha od google. sk. plne nakonfig urovana na skink link cs link. antiksat. freesat. Hadam dakomu poslúži
-
- Nováček
- Dal poděkování: 2 poděkování
-
Warder
- Pokročilý
- Dostal poděkování: 99 poděkování
Navrhoval by som ti najprv pozriet na datum prispevku na ktory reagujes !

Ak nieco odomna chcete tak chodte na AB-Forum, tu sa objavim uz len sporadicky .