Latest Drivers for DM 900UHD

Diskuze Dreambox DM 900 HD Ultra 4K

Moderátoři: 005jon, schmegea, monkus

Graphene Slovakia
Nováček
Nováček

Re: Latest Drivers for DM 900UHD

Příspěvek od Graphene »

Priznám sa, tie zelené LEDky som si nevšimol ako preblikávajú, len som sa smial, že je to ako vianočný stromček: v zadu bliká pomarančová dióda od internetu, z hora svietia zelené a z predu ešte dotykové tlačítko na červeno :96:
Ale každopádne až sa mi vráti prijímač z reklamácie, tak sem pridám ako to svieti, resp. preblikáva mne.
Čo sa týka nahrania image, dával som najprv moju zálohu(tak ako ste dávali sem ten obrázok nezaškrknuté tie dve políčka), nepomohlo. Potom som dal image čo mi poslali z obchodu a kázali aby som nič nedával vyhľadať, že je všetko aktuálne a nech skúsim na 23.5° navoliť program TA3, no a tak isto signál 0%. Ešte upresním, LNB na 23.5°som napojil na priamo bez DiSEqC s prijímačom a v nastavení tunera som mal nastavenie len na jeden satelit.
No a to čo popisuje dym1 v tom článku som bohužiaľ neskúšal. Uvidím aké vyjadrenie dajú z reklamácií a dám vedieť.

fixonek
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od fixonek »

Posílám též na reklamaci.Vše co zde bylo popsáno jsem zkoušel.NIC.Dle mého je to vadnej tuner což tvrdím už někde od poloviny diskuse.Na 99.9% tomu věřím.Dám též vědět jak to dopadlo.Zatím se mějte a dík za snahu pomoci.

Graphene Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Graphene »

Tak 900 už je naspäť doma po reklamácii. Predajca napísal do reklamačného listu iba toto: Výmena tunerov.
Zapojil som, nahral môj image(openATV), nakonfiguroval tuner A a všetko šlape. Nakonfiguroval tuner B a šlape tiež, ale všimol som si, ako už niekde na fóre niekto písal, že po prepnutí naspäť na tuner A poklesne sila signálu(cca o 20%) a až po reštarte nabehne opäť plný signál.

fixonek
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od fixonek »

Ty už ho máš opravený.Já čekám co bude.Doufám že mě to taky opraví a že jsem měl správnej úsudek o tuneru.

fixonek
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od fixonek »

Urá dnes mě prodejce volal že v uterý posílá opravený dreambox.Vše mám stažený a jsem připraven to zas zk.....!Prosím o trpělivost páč budou opět blbý dotazy.Hold si budu muset nainstalovat linux abych nahrávky přehrál v PC.Jaký mě dopoučíte.Ubuntu,mageia,mint atd.
Ps:Samozřejmě mám widle který ext4 neberou.

005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 207 poděkování

Příspěvek od 005jon »

nato nepotrebuješ Linux aby si prehral film v PC. Cez Windows sa pripojiš cez sambu (sieťový disk) ktorý ty Windows automaticky najde a môžeš kopírovať alebo prehrávať.

fixonek
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od fixonek »

Ahoj.Tak ho mám doma,ještě jsem to nestihnul vybalit a odzkoušet,páč se snažím zabezpečit zahrádku(rostlinky,keříčky atd...,aby to nezmrzlo i když myslím že je to stejně zbytečný ale, alespoń budu mít dobrej pocit že jsem se snažil.Taky je u Vás tak hnusná kosa a vítr?První můj krok že si asi zazálohuju image a nastavení od prodejce a pak začnu zkoušet.Tak ať se to počasí umoudří i když ,jak my se chováme k přírodě tak ona se chová k nám.Držte mě palce.

marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Dal poděkování: 181 poděkování
Dostal poděkování: 267 poděkování

Příspěvek od marsim21 »

Prodejce nahodil zálohu z fóra satdigitalne.cz od marsima21 :106: :106: :106:

Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
fixonek
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od fixonek »

Nemyslím si,z čeho soudíš?Nejsi z těch záloh trocha mimo.Odpočiń si.

marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Dal poděkování: 181 poděkování
Dostal poděkování: 267 poděkování

Příspěvek od marsim21 »

Podle smeiliku jsi nepoznal ,ze si delam srandu? :106:
Od zaloh ted odpocvivam .Ted pracujeme na necem jinem .Pokud se zadari brzy to uvidite. :89:

Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
fixonek
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od fixonek »

Ne to jsem nepoznal.Omlouvám se.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze Dreambox DM 900 HD Ultra 4K“