ako som už spomínal. prejdi si diskusiu k E2 a Openelec. Najdeš tam časť svojich problémov, ktoré sme už prekonali.
Nemám už doma Wetek Openelec, ale základom je že po novom spustení niektorej verzie E2 z karty najprv nastaviť používaný RCU. Každá verzia E2 má iné mapovanie tlačítok a obvykle aj nastaveny nejaky RCU. Treba nastaviť ten ktorý používaš.
Momentálne sa u niektorých verzii E2 dá už zvoliť cca 8 typov ovládačov. Ja mám stále len klasický ovládač, ktorý sa dodával k Weteku Play od začiatku. Plne postačuje k ovládaniu E2. Občas použijem ovládač z môjho druhého satelitu Xtrend ET 8000, ktorý prakticky funguje ako ovládač pre E2, ktorý sa začal dodávať v lete 2015 ako alternatíva ku klasickému ovládaču - dá sa dokúpiť.
Potrebné funkcie tlačítok sa dajú nastaviť v menu E2 - treba podrobne prejsť menu E2 a bližšie zoznámiť s jednotlivými funkciami menu E2 . Osobne by som to ako začiatočník začal skúšať s OpenATV 5.1 prípadne teraz nový OpenLD 2.5 , ktorý pri inštalácii ponúka aj inštaláciu oscam.
Napr potrebné červené, zelené,žlté, modré tlačítko - sa používa za pomoci stlačenie tlačítka šipka vpravo dole následne volba tlačítok 1,2,3,4.
r3ady píše:namapovani tlacitek ovladace openelec pro enigmu nema napr modre tlacitko jako modre ale jako tlacitko hvezdicka , nikde jsem nenasel namapovane tlacitko info ,help, pvr atd