Včera sem ho tam nacpal a dnes už tam mam zase starej , šáre na tom nejde aplikace eOn přestala pracovat pak se kousne a nejde nic jenom vyrvat ze zdi , natažení skylinku přes fastskan se mi nepodařilo no ... paráda
+ rychlejší start
+ hodiny na displeji
+ jednoduché menu
+ přehrávání filmu z nas funguje
Hned po první startu jsem zadal do web prohlížeče IP:8888 hurá oscam běží, nastavení serveru = conect OK, ale je tam problém asi z dvbapi nedekóduje nic.
Zkoušel jsem různé nastavení, ale nic.
Aspoň se něco děje, naděje umírá poslední. UVIDÍME
Všechny staré boxy jsem vyměnil za: OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27) maximální spokojenost
Cccam bude v příští verzi už funkční aspoň mi to napsal admin na http://www.xbmc4stb.net/viewforum.php?f=45 asi toho bude víc co vylepší tak uvidíme ale chce mu to napsat aby věděli na čem mají zapracovat
Ale vždyť píšou, že je to Beta verze, ale jinak to vypadá dobře. Přehrávání z NAS mi funguje i u starých verzích ale co bych uvítal spíš nahrávání na NAS a to u této noviny jde nastavit, snad, jen jsem se k tomu nedostal když to nehraje jako sat.
Zle to nevypadá posun vidím už v tom že dle fotek už tam nervou 5 let starý xbmc verzi 12.3 frodo ale kodi tak snad na tom půjdou i nějaké doplnky jsem na to zvědav aspon někdo něco dělá když Sapro nedělá nic taky tohle byl jejich poslední produkt co jsem od této firmy koupil a kdokoliv se mne někde zeptá co koupit nebo tak tak první co říkám kup vše co neprodukuje firma Sapro nejsou po roce a půl schopni vyprodukovat ani funkční firmware ..............
Teprve dva měsíce SAPRO 7 měsíců a pro jistotu sem ani AB-Forum nenapíši ani řádek prostě výrobce špičkového přístroje místo omluvy stažení přístroje a navrácení peněz tak raději si hrají na mrtvého brouka ............