AZ BOX PREMIUM...Motor

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
jaroecg Slovakia
Nováček
Nováček

AZ BOX PREMIUM...Motor

Příspěvek od jaroecg »

Dobrý večer všetkým.Dnes som zapol sat. a z ničoho nič mi nejde prúd do motorčeka.Nesvieti ani zelená kontrolka.Napojíl som sat.finder do prijímača a nič, tak isto nesvieti.Mam taký pocit že niečo odišlo v AZ-tku.Potreboval by som vedieť či sa náhodou niekto s takým niečím už stretol.Dakujem

Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Re: AZ BOX PREMIUM...Motor

Příspěvek od Fishburn »

ano! překontroluj kabely .. a na motorčeku jak píšeš je i reset pomocí paratka či nějaké (špilky) resetuješ ... je to běžná věc hlavně v zimě :idea: :!:
f-konektory radi oxiduji hlavně ty levné od 7kč do 20kč ty dražší neoxidující já osobně mám zlaté ale ne proto že bych je chtěl tenkrát mně prodejce ukecal ..

1 kus 200kč ale faktický jsou v poho... ale ta cena mne teda na pasce málem zhroutila .. otec má obyč (kadmium) a iž mu to rezaví cca 3roky....

AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
jaroecg Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jaroecg »

Neviem či reset na motoru pomôže,ked nesvieti nijake svetielko.Ale zajtra prekontrolujem celý kábel aj F konektory.Ešte ma napadlo či neodišiel tuner.Zatiaľ dik.

VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od VTronik »

Pokud máš alespoň voltmetr, tak si můžeš změřit, zda máš na F konektoru na AZBoxu při chodu napětí 14/18V DC. Pokud ne, máš chybu uvnitř AZBoxu, nutně to ale ještě neznamená závadu tuneru. Řízení napětí pro konvertor zajišťuje na desce tuneru integráč LNBP20. Teprve poté se napětí vede do vlastního tuneru (plechová krabička na desce tuneru) a následně skrz vlastní tuner na jeho F konektor.

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
jaroecg Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od jaroecg »

Dakujem všetkým.Chyba je odstránená.Bola to softverova chyba.Mal som tam Open pli 2.1 a pri abgrajte mi to rozbilo na mraky.Dal som tam Open RSI 3.0 a všetko funguje.Akurát viem že časom mi prestanú isť zápisy.Mam tam oscam ymod 18t56.Neviem čo by bolo dobre na ICE kartu lebo cccam tiež mi blbnol.

Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“