Naládoval jsem tam tohle : Capitol-Enigma2-vitamin_usb_20141222.tar (staženo ze sapra)
Jak z toho vyčíst zda je to NAND nebo NOR nevím. Mám to na flešce Kingston 8GB (ve FAT32 pochopitelně).
Proběhlo nastavení HDMI 1080p atd. internet, pak jsem z pluginu nainstaloval akorát CSFD, archívy a ten úžasný skin HD Glass16, který se mi fakt moc líbí. Do něj skoro všechny ty ikonky, poznámku, počasí. Zkrátka zatím to vše šlape super, jede i HBBTV.
Nahrávání na externí HDD taky zatím jede. Kanály nainstalovány a roztříděny podle toho jak jsem chtěl.
Akorát nechápu, zda to jde nějak zaměnit za ten stávající talisman, který se mi tam cpe, když vyndám tu flešku.
Naštěstí kdž to vypnu a flešku vrátím a znovu zapnu, tak to moje nastavení znovu z té flešky načte.
Chtěl bych, pokud to jde, ten talisman přepsat tím mým novým stvořením na flešce, ono totiž ten talisman se mi těžce pokazil.
Když to nechám nabutovat, tak to jede jen dokud nestiknu tlačítko menu na ovládači nebo boxu. Pak mě to nikde nepustí a zelená smrt a reset. Milionkrát zkoušeno dokola, nevím co se tam podělalo, už jsem byl zoufalý a jen prolézal tyhle weby a snažil se něco nasát.
Nechci to nikam posílat, naštěstí se mi to povedlo alespoň takto. Z toho USB(flešky) to zatím jede v pohodě.
2) Druhý problém mám akorát z EPG, které na HD glass16 skinu jede ok pouze u SD kanálu. U HD kanálu se obraz třepe.
Dělá to když stisknu žluté tlačítko a přejdu do EPG kde se posunuji v čase, třeba proto abych zabukoval následující nahrávky další hodiny či dny, tak zde se u HD kanálu obraz třepe po celé obrazovce. U jiných skinu to nedělá, jenže ty nejsou zdaleka tak zajímavé, jako právě ten HDGlass16. Jinak ten problém dělal i na verzi talismanu, takže je to určitě kompatibilita HD Glassu s Enigmou obecně, nejde o nějakou z verzí.
Ještě je třeba zmínit, že ten HD Glass16 mám aktualizovaný natu poslední verzi 9. něco.
Kdyby to někdo opravil, bylo by supr, protože ten skin je zatím nejhezčí a nejrozsáhlejší co jsem viděl.
I to počasí v něm je suprovní, v mém případě mám štěstí, protože je tam i Ostrava.