Vypadávání programů

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
Bocis
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 1 poděkování

Vypadávání programů

Příspěvek od Bocis »

ZADR všici, píšu radši dotaz do začátečníků, bo už jsem z toho fuckt vedle. Mám AZbox Premium HD, E2(netuším přesně kterou verzi - cca 2 roky stará), CCcam 2.3.0-r0. Před dvěma měsíci mi přestali hrát všechny placené programy. Po resetu a odstranění a znovu nainstalování CCcamu vše zase jelo. Asi měsíc. Poté to samé, stejný postup, po dalším měsíci to samé. Stejný postup, ale hrají mi všechny CT, Všechny STV i Markyza. Ovšem nic dalšího(všechny Novy, všechny Primy atd).
Za boha tyto programy nemůžu rozchodit.
Někdo nějaký tip???
Díky za rozumnou radu.

DB

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Re: Vypadávání programů

Příspěvek od Thomik1 »

No nejspíš ti nechodí spolehlivě zápisy na kartu (sice o ní nepíšeš ,ale předpokládám to). Máš možnost odzkoušet kartu jinde ,popřípadě ji nechat načíst ? Pro urychlení klikni TU napiš číslo karty a dej reautorizaci.

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
jojika
Nováček
Nováček

Příspěvek od jojika »

Ja Elite, vymena ICE, PLI 2.1 a delam mi to to same. Ty reautorizace delam kazdy mesic tak 10x az mi nabehnou vsechny zapisy... Neco mam urcite spatne a take neco delam hodne spatne. Vickrat vypinam box, vyberu kartu, vratim kartu, reautorizace a cekam u programu CT2 a nic. Kde se doctu neco a cccam-u, jak nastavit cfg a hlavne kam, do ktereho adresare...

Az Box HD Elite DVB-S2+DVB-T, E2 PLI 2.1+CCCAM 2.3.0, Sony KDL40D3000, Skylink ICE-výmena, ext. HDD Verbatim 1,5TB eSata + USB, PC+WIN XP, LAN (kabel), TP-Link 8961NB
jojika
Nováček
Nováček

Příspěvek od jojika »

...potrebuji pouze cteni karty a pripadne EMU, zadne sdileni ...

Az Box HD Elite DVB-S2+DVB-T, E2 PLI 2.1+CCCAM 2.3.0, Sony KDL40D3000, Skylink ICE-výmena, ext. HDD Verbatim 1,5TB eSata + USB, PC+WIN XP, LAN (kabel), TP-Link 8961NB
Bocis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bocis »

Thomik1 píše:No nejspíš ti nechodí spolehlivě zápisy na kartu (sice o ní nepíšeš ,ale předpokládám to). Máš možnost odzkoušet kartu jinde ,popřípadě ji nechat načíst ? Pro urychlení klikni TU napiš číslo karty a dej reautorizaci.
KArtu mám vyměněnou asi před rokem a půl, kdy probíhala ta výměna za 600, co pak přičetli na strhávání servisních poplatků. 2 měsíce z5 všechno jelo a ejhle, za posledních 5 dní jsem z toho už slušně řečeno tak trochu v p*deli!!!
Zkusím kartu načíst v jiném přijímači třeba v obchodě a uvidíme.
Jinak znovuzaslání zápisů na kartu(reautorizaci) dělám jako první, pokud nějaký program neběží. :-(((

DB

Messiah
Nováček
Nováček

Příspěvek od Messiah »

Jak to dopadlo ?.. Mám stejný problém.. Jedou mi jen programy ČT. Zbytek bez odezvy... Do nedávna vše fungovalo o 106.. :95:

AZ Box Me / OpenRSI 3.0 by gorick v1.0
Messiah
Nováček
Nováček

Příspěvek od Messiah »

Jediné čeho jsem si všim je, že u těch programů ČT co mi jedou se mi zobrazuje emu - Cryptoworks (caid: 0D03) a u těch co nejedou jen No parse cannot emu... :51:

AZ Box Me / OpenRSI 3.0 by gorick v1.0
Bocis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bocis »

Tak u mě to vyřešila reinstalace cccamu. Jinak ale fuckt nechápu proč. :-(((

Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“