box zamrza

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
kuki_sk
Nováček
Nováček

box zamrza

Příspěvek od kuki_sk »

zdravim pani. Tiez mam ten problem ze mi box zamrza. Uz po prvom vypnuti sa naspat nenastartoval. pomohol len tvdy restart. (vypinac vzadu) Potom to spravil uz viackrat.

Teraz mi uz asi 5x zamrol len pri pozerani. (ziadne prepinie alebo aplikacie) Inac tym prepinanim a app sa mi uz tiez sekol.

Box je nakonfigurovany od predajcu (el...o) tak som do toho nechcel moc babrat.

Soft aj louder su najnovsie ked som dobre hladal.

Nevedel by mi niekto poradit ako si viem pozriet kde je problem ked sa to zas sekne?

Dakujem za rady.

EDIT: ospravdlnujem sa za zalozenie duplicitnej temy,, cital som vlakno ktore tu je o zamrzani boxu a chcel som pridat prispevok do tejto diskusie no nebol som prihlaseny.Ked so prispevok odoslal tak som zistil ze som vytvoril novu temu :roll:
Snad to da neaky mod do poriatku.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: box zamrza

Příspěvek od grantec »

spososbuju to pluginy.
ak pouzivas mcas pre upc, tka ho zmaz a daj si tam starsiu verziu .
Pozor aj na mnozstvo instalovanych pluginov. nezabudni, ze box sice ma flash 256MB , ale namapovanu ma len cast . Ostatne nevie pouzit.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
kuki_sk
Nováček
Nováček

Příspěvek od kuki_sk »

ahoj.

v boxe boli predinstalovane 3 pluginy OSDCapture,Mcas(nie pre UPC), a OSDDateTime na automaticke spustanie bol nastaveny iba Mcas.

Ja som pridal iba Xcam (z revisservis.sk/up). A ked box stale mrzol tak som vypol aj Mcas takze bezi iba ten xcam no stale mrzne.

Uz som rozmyslal o pouziti HBD clean no box mam asi 2 tyzden a nemyslim ze by uz potreboval cistit.

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

plugin OSD dtime vypni a tak odskusaj .

kuki_sk
Nováček
Nováček

Příspěvek od kuki_sk »

ten OSD time som nemal nikdy zapnuty ale kludne ho mozem vymazat uplne lebo to urcite nikdy nebudem pouzivat.

norino7
Nováček
Nováček

Příspěvek od norino7 »

cauko mne to tiez zamrza takym stylom ako tebe. Skusal som sa vracat aj k starsiemu fw, vymazal som vsetky pluginy okrem mgcam,ale nic nepomaha. Uz ma to prestava bavit...

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

nainstaluj si fw 2.11.34

mckay
Nováček
Nováček

Příspěvek od mckay »

Zdravím, nevím zda to je stejný problém. Dva roky mě HD box 9105 plus jel s kartou SKYLINK HD irdeto bez problému. cca týden mě po chvilce hlásí program zakódován, nebo zamrzne. Nepomohlo nic, FW, plagin (MCAS) vymazání VAR nic :-(

THXKO
Nováček
Nováček

Příspěvek od THXKO »

Páni ja sa podelím tiež o skúsenosti.Takže mám sw 2.11.34 a box v neppravidelných intervaloch zamrzne,a to tak v momente keď prepnem z programu na program.Robí to nepravidelne cca 1x za týždeň! Vyskúšal som asi snať všetko.Plugin len mcas na skylink kartu a coconut na biss key,nič viac.Nedalo mi tak som nakoniec vybehol do sat.techniky aby mi to skusili nahodiť oni.Nie že by som to nevedel!A prídem domov box nasstavený na novo a po asi týždni pri prepinaní zamrzol!Mám HD Boxi dva a robia to oba.V každom iný sw na skúšku či to pomôže,a prd.Poradte!Ď. :51:

s@pro Maldives
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od s@pro »

THXKO píše:Páni ja sa podelím tiež o skúsenosti.Takže mám sw 2.11.34 a box v neppravidelných intervaloch zamrzne,a to tak v momente keď prepnem z programu na program.Robí to nepravidelne cca 1x za týždeň! Vyskúšal som asi snať všetko.Plugin len mcas na skylink kartu a coconut na biss key,nič viac.Nedalo mi tak som nakoniec vybehol do sat.techniky aby mi to skusili nahodiť oni.Nie že by som to nevedel!A prídem domov box nasstavený na novo a po asi týždni pri prepinaní zamrzol!Mám HD Boxi dva a robia to oba.V každom iný sw na skúšku či to pomôže,a prd.Poradte!Ď. :51:

Jestli jsi ho přepínal týden a intenzívně (A prídem domov box nasstavený na novo a po asi týždni pri prepinaní zamrzol!) tak bys měl dostat nějakou medajli , minimálne za vytrvalost !
Nemám v úmyslu zlehčovat některé vady ,ale je těžko asi říct kde může být u tak složité mašiny problém , obecně si myslím že mcas je založený na oscamu a to je jádrem problémů (mimo EPG , které má taky své mouchy) ...........

THXKO
Nováček
Nováček

Příspěvek od THXKO »

Prepinal som ho normálne ako každý! Zaujímavé je to že oba mrznú iba pri prepnuti z programu na program,počas sledovania nikdy nezamrzol.

Noro C Slovakia
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Noro C »

HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 HD Plus“