funguju niekomu na Dreamsky NXP 256 HD internetove radia?
Moderátor: 005jon
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
funguju niekomu na Dreamsky NXP 256 HD internetove radia?
Ahoj funguju niekomu na tomto prijmaci Dreamsky NXP 256 HD teraz internetove radia? Ak ano aku verziu FW pouziva? Ja mam verziu 1.31 a nejdu mi. Dakujem J
-
- Nováček
Re: funguju niekomu na Dreamsky NXP 256 HD internetove radi
Teraz odskušane :internetove radia na serveri3 mi nabehli okamžite aj napriek hlaške:
uživatel zrušeny-
soft 1.60

uživatel zrušeny-
soft 1.60

-
- Mírně pokročilý
a idu ti na nom aj spravne hodinky a funguju zapisy?par32 píše:Teraz odskušane :internetove radia na serveri3 mi nabehli okamžite aj napriek hlaške:
uživatel zrušeny-
soft 1.60
-
- Nováček
hodiny idu svojim vlastnym časom....je troška odlišny od stredoeuropskeho a zapisy-to ti nepoviem-ja využivam bonus ...solide píše:a idu ti na nom aj spravne hodinky a funguju zapisy?par32 píše:Teraz odskušane :internetove radia na serveri3 mi nabehli okamžite aj napriek hlaške:
uživatel zrušeny-
soft 1.60

-
- Mírně pokročilý
takze je to teda cele na prd -:(par32 píše:hodiny idu svojim vlastnym časom....je troška odlišny od stredoeuropskeho a zapisy-to ti nepoviem-ja využivam bonus ...solide píše:a idu ti na nom aj spravne hodinky a funguju zapisy?par32 píše:Teraz odskušane :internetove radia na serveri3 mi nabehli okamžite aj napriek hlaške:
uživatel zrušeny-
soft 1.60
-
- Mírně pokročilý
prosim mozes mi napisat aky bonus pouzivas, ked zapisy nefunguju ako maju a hodiny ukazuju cas mozno v Cine?
-
- Nováček
Ja som tento primač kupoval pre Gshare.Cena bola 120eur a za plnu ponuku s...linku zaplatiš asi 40 ečka mesačne ,takže stačili 3 mesiace aby na seba zarobil.solide píše:prosim mozes mi napisat aky bonus pouzivas, ked zapisy nefunguju ako maju a hodiny ukazuju cas mozno v Cine?
na konci decembra som zacvakal 18 dolarov a jedem dal!
Takže načo su mi zapisy ?
-
- Nováček
"absolut souhlas"!!
Na zápisy použít modul - já mám od Mascoma twin easy.tv a používám v něm dvě karty + výše uvedené.
Přepínání kanálu 2 - 3 vteřiny.
Čtečku mám zakázanou - nepoužívám ji už dávno a také mám neustále zaplé F1 000 - 31 serverů připojeno stabilně.
A ve firmware 1.58
jde dobře i čas na display a samozřejmě i internetová rádia 3 server (není tam ani hláška).
Teď jsem to zkoušel a OK.
Jediný co mi teď vrtá hlavou je, že HDD naformátovaný na EXT2, EXT3 vidí nxp stále jako EXT2 a dělí soubory zhruba na 4GB- něco jako ve Fat32.
Může to někdo další potvrdit?
Přitom EXT2, EXT3 by neměl snad dělit na menší soubory. Je to linux. Třeba někdo dá info.
U NTFS to nedělá, tam jde soubor do jakékoli velikosti.
Na zápisy použít modul - já mám od Mascoma twin easy.tv a používám v něm dvě karty + výše uvedené.
Přepínání kanálu 2 - 3 vteřiny.
Čtečku mám zakázanou - nepoužívám ji už dávno a také mám neustále zaplé F1 000 - 31 serverů připojeno stabilně.
A ve firmware 1.58

Teď jsem to zkoušel a OK.
Jediný co mi teď vrtá hlavou je, že HDD naformátovaný na EXT2, EXT3 vidí nxp stále jako EXT2 a dělí soubory zhruba na 4GB- něco jako ve Fat32.
Může to někdo další potvrdit?
Přitom EXT2, EXT3 by neměl snad dělit na menší soubory. Je to linux. Třeba někdo dá info.
U NTFS to nedělá, tam jde soubor do jakékoli velikosti.
Dreamsky NXP256HD
motor SG2100 USALS 75E-30W, Al MASCOM
koníček - montáže kámošům zdarma, ale manželka je na mrtvici - já v pohodě
motor SG2100 USALS 75E-30W, Al MASCOM
koníček - montáže kámošům zdarma, ale manželka je na mrtvici - já v pohodě