Golden Reloaded - Enigma2

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
miki1250
Nováček
Nováček

Golden Reloaded - Enigma2

Příspěvek od miki1250 »

Ahoj. V mém Goldenu mám trochu problémy v Enigmě. Rád bych ji používal (hlavně kvůli archivům CZ/SK), ale mám zde níže uvedené problémy a zajímalo by mne, zda má někdo obdobné problémy, či jak je příp. vyřešil. Díky.

1) V E2 mi nechodí Prima HD a CT HD, přičemž ve Sparku mi tyto prog. chodí bez probl. Jako by E2 měla nějakou menší citlivost ??

2) V E2 přijímač velmi pomalu a neochotně reaguje na příkazy z dálk. ovladače. Ovladačem přitom musím mířit přímo na přijímač a většinou musím tl. ovladače mačkat několikrát, než přijímač zareaguje. Ve Sparku ale tentýž ovladač funguje zcela bez probl., dokonce i s odrazem od stropu, takže nemusím mířit přímo na přijímač.

3) V E2 mi nechodí programy z transpondéru 12109, přičemž ve Sparku mi chodí vše. Někdy některý z těchto programů v E2 vyjímečně naskočí, ale kostičkuje a nakonec se to sekne. Jakoby slabý sig. z konvertoru. Koupil jsem i nový LNB, ale je to stejné-nepomohlo. Nepomohlo zatím ani pohnutí parabolou.... Až bude tepleji udělám s tím další pokus (na střeše :-). Parabola má 100 cm...

Má někdo podobné zkušenosti? Co s tím? Dík.[quote][/quote]

tras Slovakia
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: Golden Reloaded - Enigma2

Příspěvek od tras »

Daj tam inú enigmu, ani nepíšeš v ktorej máš problém, pre začiatok. Z tp 11797/H 27500 3/4 kde je Prima ostatné stanice v poriadku, dekoduješ odkiaľ?

Amiko A3
AMIKO A3 Combo
Formuler F3
miki1250
Nováček
Nováček

Re: Golden Reloaded - Enigma2

Příspěvek od miki1250 »

tras píše:Daj tam inú enigmu, ani nepíšeš v ktorej máš problém, pre začiatok. Z tp 11797/H 27500 3/4 kde je Prima ostatné stanice v poriadku, dekoduješ odkiaľ?
Díky za zprávu. Psal jsem odpověď, ale jaksi je vymazána - nevím proč. Teď se k tomu ale pár dní bohužel nedostanu. Dík.

Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“