zelena smrt

Diskuze k Images E2 Vitamin NAND

Moderátoři: By.Bob, s@pro

Odpovědět
vitamin Slovakia
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 12 poděkování

zelena smrt

Příspěvek od vitamin »

pri stahovani z archivu sa mi stalo že nastala zelena obrazovka a nešlo naskočit e2 až som musel dat restartvypinačom vzadu.odvtedy mi ukazuje pri restarte 2 napisy v angl.jazyku .ten prvi ma pri napise ok a druhy exit.ked dam ten ok tak to musim stale niečo instalovat a ked dam ten exit a potvrdim to ok tak naskoči oraz ako pri normalnom restarte.ale robi mi to stale odvtedy pri restarte nenaskoči program ako to bolo predtym ale su tam tie napisy ako som pisal .ja si to potvrdim tym exitom a ok aje to ale druhi s tym nevie urobit nič tak to nenaskoči na program ale su tam tie napisy v angl. jazyku.ako to dat na povodny stav aby naskočil po restarte obraz.diky za rady .vitamin

jirkav23
Nováček
Nováček

Re: zelena smrt

Příspěvek od jirkav23 »

Přeinstaluj v přijímači Enigmu a začni od znova.

pupik
Nováček
Nováček

Příspěvek od pupik »

Potreboval by so radu e2 mam inštalovanu od sapra,. pri prepinani programov , alebo ked niekedy posuvam proggramy šipkou v pravo a vlavo , my nabehne zelena obrazovka s drobnymy napisamy rostrasie obraz , potom zmyzne a ide to cele od znov hlavny obraz s primačom vitamínom, toči sa gula a potom nabehne obraz ,robi tom často , čo stym? dakujem za radu

005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 192 poděkování

Příspěvek od 005jon »

Cez FTP
"/media/hdd" nájdeš súbor enigma2_crash_xxxxxxxx.log tam je výpis prečo skolaboval vitamin.

PS:Pokiaľ si s tým nevieš radi na jednoduchšia cesta je nahrať novu E2

Odpovědět

Zpět na „Diskuze k Images E2 Vitamin NAND“