usb

Otázky začátečníků E2 Showbox VITAMIN 5000 HD

Moderátoři: By.Bob, s@pro

Odpovědět
vitamin Slovakia
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 12 poděkování

usb

Příspěvek od vitamin »

chcem sa spytat ako mam nastavit usb ked mam 16gb kluč a mam na nom soft od steinera hyperion ktory zabera asi 3gb a ostatne by som chcel na nahravanie použit.ak niekto vie nech poradi.diky za rady a napady.s pozdravom vtamin.

jirkav23
Nováček
Nováček

Re: usb

Příspěvek od jirkav23 »

Rozděl si usb disk na 2 particie.Jedna particie 4gb ext2 a zbytek naformátuj na ext3.Je třeba změnit v enigmě sdb1 na sda2 a není potřeba žádná složka movie.Ale má to také slabinu v tom,že pokud uděláš nahrávku a po ní provedeš restart přijímače, tak ti nenabotuje.Je třeba provés nové formátování a proto já používám usb disky 2.

Steiner
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Steiner »

jirkav23 píše:Rozděl si usb disk na 2 particie.Jedna particie 4gb ext2 a zbytek naformátuj na ext3 ...
Somarina. Samotná E2 v tomto prípade je už na Ext3. Žiadne rozdeľovanie. Programu HDClone treba dať "zožrať" celý klúčík /Alignment podľa návodu/ a nastaviť HDD\MOVIE ako treba a vybavené /ale samozrejme treba kvalitný rýchly klúčík/.

„Cross of Iron“
polomarko
Nováček
Nováček

Příspěvek od polomarko »

mal som E2 na nerozdelenom disku a pripojit zlozku na nahravanie mi tiez nejak neslo, po rozdeleni na viac patricii vsetko v poho

Vitamin 5000HD, HDBOX 9150+, 19,2E / 23,5E / 0,8W / 39E, Skylink ICE
Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2 VITAMIN“