Hledám "dokonalý" HD satelitní multimediální přijímač

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
error17
Nováček
Nováček

Hledám "dokonalý" HD satelitní multimediální přijímač

Příspěvek od error17 »

Zdravím,

nedávno mi odešel dreamsky nxp256hd a proto hledám něco lepšího. Podmínky jsou aby to podporovalo nějakým způsobem CSlink a později když budu chtít přejít tak Skylink dobré by bylo i nahrávání programů. Aby přijímač uměl pracovat s otočnou parabolu. Dále pak přehrávaní mkv (nejlépe ze sítě) i s titulky u kterých se bude dat nastavit alespoň velikost něco na způsob xtreamera nebo podobné mašinky. A jako třešničku možnost torrent klienta - ale není podmínka. Dá se něco takového sehnat s cenou kolem 5tisíc nebo chci moc?

Díky.

Mirec12345
Nováček
Nováček

Re: Hledám "dokonalý" HD satelitní multimediální přijímač

Příspěvek od Mirec12345 »

no mozes sa pridat k nam a kupit si AZBox, najlepsie premium+ ak ti staci starsi alebo potom Me ale to si budes musiet priplatit

podporuje vsetko co si napisal cez rozne pluginy, ale od dokonalosti ma zatial daleko, vyvoj stale prebieha

kedysi- predane:

AZBox Premium HD+ E2 OpenRSI-OpenPLI 2.1 na DOM Astra 23.5E CCCam 2.3.0 karta Skylink ICE 0D96 2,5'' HDD Seagate Momentus 5400.2 120GB SATA 5400rpm
error17
Nováček
Nováček

Re: Hledám "dokonalý" HD satelitní multimediální přijímač

Příspěvek od error17 »

Teď jsem právě narazil na ten AZBOX ME a vypadá to hodně zajimavě docela nad tím uvažuju podpora multimédií je dobrá jen jsem nikde neviděl na youtube test kde by to pouštěli s titulkama chtělo by to někoho kdo ho má abych se ještě optal na pár věcí.

Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“