Zamrznutí AZBOXU

Flash FW Klasické CRT, LCD, Plazma. Sat. karty.Pc karty.a vše kolem.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
SatmanP
Nováček
Nováček

Zamrznutí AZBOXU

Příspěvek od SatmanP »

Ahoj,prosím poradí mi tu někdo? nedávno jsem koupil od známého Azbox Hd Elite s firmwarem 0.9.5709 a novou kartu skylink hd a modul SKYLINK IRDETO SMIT od samého začátku začlo zlobit přepínání programů takže jsem přepínal a ono nic a za pět minut šlo vše za sebou jako když se zbláznil.....tak jsem odinstaloval všechny pluginy a přes azboxworld.com jsem tam nechal přeinstalovat firmware tuším 0.9.3753 tak nějak .....vše se přepisovalo a zdálo vpohodě ,ale při spouštění se to zaseklo když je černá obrazovka a tam bílý nápis AZBOX a dál se už nic nedějě...takhle to vydrží hodiny a stále nic ani natvrdo vypínat a znovu pustit.Psal jsem do SAPRA a odpověď zní,,přístroj přehrát znovu,ale před nahráváním spustit: format aplication area,, nevím co to je a ani jak to spustit když přístroj vůbec nereaguje na nic....budu štastný za každou odpověd sem.....nebo jim to tam pošlu....fakt nevim co stím......všem předem díky

marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Dal poděkování: 179 poděkování
Dostal poděkování: 265 poděkování

Re: Zamrznutí AZBOXU

Příspěvek od marsim21 »

Na USB flesh umístíš rozbalený Fw s názvem,,patch,, po restartu bude detekovaný Fw a naběhne modrá obrazovka s volbami.Zde uvidíš volbu ,,format aplication area,,kterou vybereš po provedení format aplication area přehraješ fw.tod je celé.

Nebudu ti zde psát postup na nahrání Enigmy2 na které AzBoxi fungují docela dobře.Dle popisovaných problémů,které řešíš s orig.fw, jsem přesvědčen,že by to bylo nad tvé síly.Pokud by jsi se v budoucnu k tomuto kroku odhodlal,doporučuji vyhledej odborníka. :89:

Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamrznutí AZBOXU

Příspěvek od schmegea »

@SatmanP
myslím, že by jsi měl napřed číst zde (http://www.forum.satdigitalne.cz/viewforum.php?f=1), špatné přepínání programů v or. FW Azbox je bohužel normální.

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
Odpovědět

Zpět na „CAM Moduly, Tv, Pc a Sat.Karty“