Timeshift, stream, keymap, sleep timer, epg
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
JodiBB
- Nováček

Timeshift, stream, keymap, sleep timer, epg
Zdar,
Pred nedavnom som kupil azbox premium+, nahral som tam enigmu2 RTi 1.6 a postupne sa ho snazim vyladit k svojim potrebam. Mam ale 3 problemy s ktorymi si neviem dat rady:
1. Timeshift - Funguje? Mne sa vzdy po par sekundach zastavi a dalej nejde.
2. Rad by som streamoval cez net. Uz sa mi podarilo na azbox z netu pripojit, dokazem si stream spustit, ale vzdy po par sekundach sa ukonci. Ked som doma a skusam to na LAN tak to funguje a video normalne ide. azbox aj mobil mam pripojeny cez wifi a streamovanie funguje. Pripojenie k netu je 10 Mb/s / 1 Mb/s. Predpokladam ze to teda bude slabym uploadom. Aky upload je dostacujuci?
3. Keymap - uz asi tyzden bojujem s keymapom. Existuje k tomu nejaka dokumentacia alebo tool? Stiahol som rozne keymap.xml a snazil sa ich upravit, ale nie vsetko v tom dokazem najst a nie vsetko funguje podla mojich predstav.
4. sleep timer - existuje nejaky plugin ktory by dokazal v nastaveny cas prepnut azbox do standby?
5. Ma crossepg nejake graficke rozhranie alebo sa jedna ciste len o data ktore stahuje? Chcel by som docielit podobneho vzhladu ako ma CoolTVGuide, ktory je dost pomaly
Budem vdacny za akukolvek radu.
Pred nedavnom som kupil azbox premium+, nahral som tam enigmu2 RTi 1.6 a postupne sa ho snazim vyladit k svojim potrebam. Mam ale 3 problemy s ktorymi si neviem dat rady:
1. Timeshift - Funguje? Mne sa vzdy po par sekundach zastavi a dalej nejde.
2. Rad by som streamoval cez net. Uz sa mi podarilo na azbox z netu pripojit, dokazem si stream spustit, ale vzdy po par sekundach sa ukonci. Ked som doma a skusam to na LAN tak to funguje a video normalne ide. azbox aj mobil mam pripojeny cez wifi a streamovanie funguje. Pripojenie k netu je 10 Mb/s / 1 Mb/s. Predpokladam ze to teda bude slabym uploadom. Aky upload je dostacujuci?
3. Keymap - uz asi tyzden bojujem s keymapom. Existuje k tomu nejaka dokumentacia alebo tool? Stiahol som rozne keymap.xml a snazil sa ich upravit, ale nie vsetko v tom dokazem najst a nie vsetko funguje podla mojich predstav.
4. sleep timer - existuje nejaky plugin ktory by dokazal v nastaveny cas prepnut azbox do standby?
5. Ma crossepg nejake graficke rozhranie alebo sa jedna ciste len o data ktore stahuje? Chcel by som docielit podobneho vzhladu ako ma CoolTVGuide, ktory je dost pomaly
Budem vdacny za akukolvek radu.
-
Beam
- Mírně pokročilý

Re: Timeshift, stream, keymap, sleep timer, epg
1] timeshift blbne
2] upload je potreba takovy jako je stream na ktery koukas.. (vetsinou od 3-4Mbit a vic, Nova HD ma ted myslim neco kolem 10Mbit)
4] to ma enigma myslim primo v sobe, ted nevim jestli pod casovac, nebo pod vypnuti..
3] upravuju rucne, tak moc nevim..
5] imho crossepg jenom sosa
2] upload je potreba takovy jako je stream na ktery koukas.. (vetsinou od 3-4Mbit a vic, Nova HD ma ted myslim neco kolem 10Mbit)
4] to ma enigma myslim primo v sobe, ted nevim jestli pod casovac, nebo pod vypnuti..
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
-
JodiBB
- Nováček

Predpokladam ze kvalita streamu nejde nejak znizizit ze? Vzhladom na to, ze to pozeram na mobile, tak nieje potrebne mat obraz v takej kvalite. HD nestreamujem.Beam píše:1] timeshift blbne
Podla coho upravujes ten keymap? snazil som sa namapovat hlasitost na sipky do stran okolo tlacitka ok a zoznam nahranych suborov na cervene tlacitko. neuspesne.
-
Beam
- Mírně pokročilý

transcoding streamu tenhle stream neumi..
imho v InfobarChannelSelection
chces zmenit
<key id="KEY_LEFT" mapto="zapUp" flags="mr" />
<key id="KEY_RIGHT" mapto="zapDown" flags="mr" />
na
<key id="KEY_LEFT" mapto="volumeDown" flags="mr" />
<key id="KEY_RIGHT" mapto="volumeUp" flags="mr" />
ten record list si nejsem jistej ze jde premapovat z Guide..
chces zmenit
na
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
-
JodiBB
- Nováček

No prave takto zmenene to mam, ale stale to nefunguje.Beam píše:transcoding streamu tenhle stream neumi..
chces zmenit
na
-
Beam
- Mírně pokročilý

restartnul si box/enigmu?
-
JodiBB
- Nováček

Zmenil som to v xml a potom som cez keymap plugin prepol na ten moj zmeneny. Ostatne znemy sa tam prejavili, takze som restart neskusal.
Edit: restart gui ale po tom prebehol, pretoze som isntaloval nejaky plugin.
Edit: restart gui ale po tom prebehol, pretoze som isntaloval nejaky plugin.
-
JodiBB
- Nováček

Tak este k tomu casovacu. Ten co tam uz je, dokaze len za urcity cas vypnut box. Ja som ale predtym na starom boxe pouzival casovac, v ktorom sa dalo nastavit abe box vypol vzfy v urcitu hodinu. Take nieco na enigmu nieje?