časovač...

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
kury32 Czech Republic
Nováček
Nováček

časovač...

Příspěvek od kury32 »

Ahoj všem, tak mám prosbu. Už dejší dobu sleduji, že se mi nezobrazí při kontrole v časovači co chci nahrát na ext.disk. Označím si to přes EPG co chci nahrát. Ale po restartu satelitu, nebo když se sám zapne... Tak se mi nespustí nahravání. Mrknu se do časovače a nic tam neni, ale před spuštením - restartu satelitu, tak tam bylo vše co jsem si označil v EPG. Ptám se kde je problém? Satelit mám 9200 pvr a fw.ten poslední + mcas. poradí někdo co a jak.....? Děkuji kury32.

tulino
Pokročilý
Pokročilý

Re: časovač...

Příspěvek od tulino »

Posledny sucasny fw (1.10.05) je aj v tomto ohlade spolahlivy, posledny Mcas (octaCAM__MCAS_EMU_MCLIENT__18012012) je v tom tiez nevinne
Naplanovane nahravanie zo stanby mam vyskusane, je funkcne
Zapne sa ti box na tom programe kde si ho vypol?

Takze asi vycistit cleanerom a znovu nainstalovat

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
fefe88
Nováček
Nováček

Příspěvek od fefe88 »

Neviem, co u teba znamena restart, ale pokial box restartnes cez telnet alebo cez vypinac vzadu, tak sa udalosti neulozia. Treba box vypnut normalne napr. dialkovacom. Ak nepomaha, tak vycisit box a znovu nainstalovat FW.

hdcz
Nováček
Nováček

Příspěvek od hdcz »

Mam posledni FW na 9300 + modul irdeto + ice kartu. Kdyz jeden nahravam primo pres REC a na druhy koukam, tak nemam zadny problem. Kdyz jeden dam nahravat pres EPG a pak na druhy koukam, tak mi nejde zobrazit nahravka a je zamknuta...da se tomu nejak predejit?

AZbox premium 500gb + Azbox Elite.
macx
Nováček
Nováček

Příspěvek od macx »

hdcz píše:Mam posledni FW na 9300 + modul I-deto + ice kartu. Kdyz jeden nahravam primo pres REC a na druhy koukam, tak nemam zadny problem. Kdyz jeden dam nahravat pres EPG a pak na druhy koukam, tak mi nejde zobrazit nahravka a je zamknuta...da se tomu nejak predejit?

ak si tu dobre napisal ze mas modul irdeto ,tak v tom to pripade ty to nebude fungovat lebo modul dokaze len dekodovat jeden kanal ,,ak chces vyuzivat taky sposob ako popisujes,nahraj si najnovsi firmware a ktomu daj MCAS NAJNOVSIU VERZIU a malo by to ist v pohode,z modulom irdeto {nenapisal si aky vyrobca modulu ,aj to je podstatne}nefunguje dekodovanie dvoch kanalov sucasne to je to certifikovane irdeto. ha ha ha preto skylin chce len aby ludia pouzivali certifikovane STB.aby ludia nemohli pozerat a sucasne nahravat.prosta politika skylinku

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“