Trhane nahravanie a PIP

Otázky pro začátečníky pro přijímač Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

Odpovědět
thebeno
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Trhane nahravanie a PIP

Příspěvek od thebeno »

zdar
konecne som rozbehal i-deto kartu cez univerzalnu citacku (spodna) a zacal som pokusy s nahravanim a PIPom
(dovtedy mi CAM modul dekodoval len 1 program)
Moje skusenosti su ale nasledovne:

PIP - pomaly (cca 2-3 framy za sekundu) a po par minutach zamrzne uplne
Nahravanie - je pozeratelne ale cca kazdych 5-10 minut to zamrzne a vypadava zvuk

ako disk zatial na testy pouzivam 4G USB kluc ktory daval orange k svojim settopboxom (je mozne ze nestiha a je pomaly)
image mam AAF z vikinovej zalohy bez vyraznej zmeny nastaveni (myslim ze na citanie irdeta sa pouziva oscam)

ake su vase skusenosti? da sa to odstranit? myslel som ze tento pristroj je jeden z najvykonnejsich

:: TheBenO :: VU+DUO4KSE :: ex HD66se, ZgemmaH9Twin, XSPEED LX3, ET9000 :: parabola 85cm :: Quad Monoblok LNB :: Panasonic TV Viera ::
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Trhane nahravanie a PIP

Příspěvek od vikino »

HD obraz v PIP okne ide trhane, ale ide. V pociatkoch asi tak pred rokom nesiel vobec. Niektori predajcovia uz popisuju tento pristroj a aj et9200 radsej len tak, ze podporuje PIP na SD programoch.
S tym nahravanim Ti neporadim, preco to tak mas, ja pouzivam interny HDD a nemam problem.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
eemil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od eemil »

tak ten PIP že je při HD trhanej je normálka, ale nevšiml jsem si že by zatuhával. Jinak já používám ICE kartu a interní HDD většinou bez aktivního chlazení a nahrávání naprosto bez problémů :grin: Image používám vlastní od PLI. :roll:

Clarke-Tech ET9000 HD, VU+ SOLO, Amiko SHD-7900
thebeno
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thebeno »

Nemoze to mrznutie byt tou Irdeto kartou? Skusim este ten interny disk a uvidim ci sa to zlepsi. Ale kedze aj PIP ma problem a ten s diskom nema nic spolocne nepredpokladam zlepsenie. Ozaj este otazocka ktory emu mam pouzit (je lepsi) oscam alebo cccam? pripadne nejaky iny?

:: TheBenO :: VU+DUO4KSE :: ex HD66se, ZgemmaH9Twin, XSPEED LX3, ET9000 :: parabola 85cm :: Quad Monoblok LNB :: Panasonic TV Viera ::
eemil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od eemil »

zatím je nejlepší používat ICE kartu, která funguje v oscamu, novým cccamu a scamu tuším 3.59???? :89:

Clarke-Tech ET9000 HD, VU+ SOLO, Amiko SHD-7900
jirka106
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jirka106 »

To mrznutí by mohlo myslím způsobovat i zaplnění paměti pokud je nainstalovaných moc pluginů.

Clarke -Tech ET9000 HD ,OpenPli- 4.0 _Beta - Plazma TV LG 50PK9505
Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Otázky začátečníků“