HD-BOX a streamování sledovaného pořadu do android mobilu

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
rejca
Nováček
Nováček

HD-BOX a streamování sledovaného pořadu do android mobilu

Příspěvek od rejca »

Vážení,

neznáte někdo řešení problému v předmětu, případně nějaký plugin, který by to uměl? Přijímač mám v základu + plugin MCAS.

Na co jsem přišel, tak lze přes SMB sledovat nahraný pořad na android mobilu, ale až po tom, co se nahrávka zbaví diakritiky (asi kódování 8859-2 vs. UTF-8?). V androidu i ve Win se objevují paznaky bránící přehrávání. Když se nahrávka zrovna nahrává v TS, tak lze pořad sledovat, když má název pořadu bez diakritiky (název se doplňuje z EPG). Ale vždy se přehraje jen ten kousek, který je v okamžiku přehrávání zapsán na disku. Diakritika se v průběhu nahrávání nedá nijak opravit, vždy až po skončení nahrávání.

Což není klasické streamování, ale jen přehrávání nahraného obsahu v .ts.

Po těžkopádném popisu k otázkám. Lze jednoduše rozjet streamování právě sledovaného či nahrávaného pořadu, případně, jak změnit název souboru, který se nahrává, aby neměl diakritiku?

Děkuji Všem za odpověď na můj amatérský dotaz. Ale věřím, že daná problematika zajímá více lidí. :89:

:115:

gsxr1100
Nováček
Nováček

Re: HD-BOX a streamování sledovaného pořadu do android mobil

Příspěvek od gsxr1100 »

Ak chces stream, skus nahodit Enigmu. Zda sa, ze to je jedina cesta.

HD-BOX FS-9200 PVR, HD-BOX FS-7110HD, AB IPbox 400S,QNAP TS-219P+,AB CryptoBox 150Twin, dva tarelky a zopar dual LNB
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7110 HD PVR“