Problém s nahráváním na interní HDD
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Problém s nahráváním na interní HDD
Prosím o radu,
mám v boxu 1TB HDD a při nahrávání nebo při timeshift je na počátku vše OK, ale timeshift se asi po 20s zastaví, celé nahrávání proběhne OK, ale při přehravání opět asi 20s a konec. Pokud se pokusím od tohoto místa přehrávat dál, opět na 20s je vše OK. Zkoušel jsem i jiný image než RTI, ale vše stejné. Pokud se pokusím nahrávku přehrát přes media centrum, tak je vše ok... V čem může být problém, v orig. vše šlapalo?
mám v boxu 1TB HDD a při nahrávání nebo při timeshift je na počátku vše OK, ale timeshift se asi po 20s zastaví, celé nahrávání proběhne OK, ale při přehravání opět asi 20s a konec. Pokud se pokusím od tohoto místa přehrávat dál, opět na 20s je vše OK. Zkoušel jsem i jiný image než RTI, ale vše stejné. Pokud se pokusím nahrávku přehrát přes media centrum, tak je vše ok... V čem může být problém, v orig. vše šlapalo?
- Stevo102
- Mírně pokročilý
Re: Problém s nahráváním na interní HDD
U mna to iste, v HDD problem nebude.
AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
- Yano
- Mírně pokročilý
Mam Premium tiez a mam rovnaku skusenost.
Preto som zatial ostal pri RTI 1.3.
Tam ide aspon timeshift tak, ze pause/play je OK (pri SD).
VU+ SOLO2 (BH/VTI), Toshiba SATA 500GB, DG 380S Speedy 90E-4W, PHILIPS 42PFL8404H/12
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96
-
- Nováček
u 1.3 nahrávané pořady nejedou také?Yano píše:Mam Premium tiez a mam rovnaku skusenost.
- VraKo
- Mírně pokročilý
A zkusili jste poslední RSI ?
AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
-
- Nováček
Ano, to jsem zkoušl také, bohužel mě nejelo HDMI a i tak problém zůstal naprosto stejnýVraKo píše:A zkusili jste poslední RSI ?

- VraKo
- Mírně pokročilý
To je divné, já teda nyní ze zajímavosti zkouším RSI a konkrétně včera jsem sledoval přes timeshift s cca 15 minutovým zpožděním Zeleného sršně na HBO HD a naprosto bez problémů.
- Yano
- Mírně pokročilý
Aky disk mas vnutri a aky format ma?VraKo píše:To je divné, já teda nyní ze zajímavosti zkouším RSI a konkrétně včera jsem sledoval přes timeshift s cca 15 minutovým zpožděním Zeleného sršně na HBO HD a naprosto bez problémů.
Moj disk je este od cias Opensatu naformatovany v boxe na ext2 a rozmysalm ci by malo vyznam to preformatovat na ext3.
Nechce sa mi ale len tak presuvat 400GB dat...
VU+ SOLO2 (BH/VTI), Toshiba SATA 500GB, DG 380S Speedy 90E-4W, PHILIPS 42PFL8404H/12
- VraKo
- Mírně pokročilý
Teď Ti přesně neřeknu jestli je na ext2 nebo ext3, ale formátoval (inicializoval) jsem ho naposled v E2 RTi 1.4
-
- Nováček
Mam pri nahravani na E2 1.5.3 take problemy, pri nahravani HD programu se obraz i zvuk kazdou chvili zasekne a nahravka se take seka stejne. To same, kdyz nahravam pri standby.
AZBox HD Premium 512MB DOM Enigma2 Skylink ICE Western Scorpio Blue Panasonic Plazma Paraboly 170x160 90x80 60x60
-
- Nováček
tak to nechápu, nahrávání i timeshift najednou jedou v pořádku... jedinou věcí, kterou jsem udělal bylo naplánované noční nahrávání a teď je již vše OK... opravdu nechápu
-
- Nováček
Tak uz mi nahravani take funguje bez problemu. U me to zpusoboval oscam, kdyz pouzivam cccam, tak je vse v poradku.
AZBox HD Premium 512MB DOM Enigma2 Skylink ICE Western Scorpio Blue Panasonic Plazma Paraboly 170x160 90x80 60x60
-
- Nováček
RTi tým ví o problému nahrávání a timeshiftu. Problém je jen na kryptovaných HD programech. Planeta HD mi třeba nahrává bez problémů. Jinak se nahraje cca 5 minut a pak problém. Na SD programech problém nemám.
http://www.azbox-enigma.eu/RTi/forum/sh ... #post11954
AZBox HD Premium fw E2 RTi Core 1.6.0| AZBox HD Elite fw E2 RTi Core 1.6.0 | PS50B650 | HW-C770S | LH 650
- VraKo
- Mírně pokročilý
Takže minule jsem ten timeshift přechválil, včera jsem zapnul timeshift v 8 hodin večer (ženské potřebovaly zpozdit pohádku na Nova SD o půl hodiny), ale při spuštění přehrávání se to pak po cca. 30 vteřinách zaseklo. Když jsem dal posun dopředu, tak se to rozjelo, ale zase jen na půl minuty a zásek. Nevím, je to potvora nespolehlivá, minule jsem posunoval film na HBO HD a všechno v pohodě.interfernet píše:RTi tým ví o problému nahrávání a timeshiftu. Problém je jen na kryptovaných HD programech. Planeta HD mi třeba nahrává bez problémů. Jinak se nahraje cca 5 minut a pak problém. Na SD programech problém nemám.
-
- Nováček
Já mám E2 rti 1.5.3 a mě z hdd nepřehraje nic.jak nahrávky z oficiálního firmwaru,tak i z enigmy.vyberu nahrávku, zmáčknu ok nejede přehrávač a sekundě konec,ani nezačne přehrávat.
nevíte někdo,kde je problém?
nevíte někdo,kde je problém?