Nahrávání a Přehrávání
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Nahrávání a Přehrávání
Zdravím všechny.
Mám dotaz a prozbu koupil jsem HD-BOX FS-7110 HD PVR vše mi jede bez nejmenších problémů,ale až na nahrávaní a přehrávání to spíš.Když nahraji film a chci si ho pustit tak chvíli jde normálně,ale pak se začne sekat.když ho dám do PC tak jde normálně nebo přímo v televizi mám Samsung led který dokáže přehrávat filmy.Skoušel jsem snad vše přeformátovat flešku na všechny sytémy co nabízí tento příjímač a pořád to samé.Používám flešku 16GB a 8GB Kingstone nevím jestli néní pro tento příjímač pomalá protože v jiných to jde normálně.Tak nevím čím to je.Tak pokud někdo neví nebo neporádí jak to odstranit pokud se stím nekdo z vás setkal.Nebo použít jiné zařizení a nebo které by jstemi doporučili.Jinak jsem stímto příjímače spokojen hodně možností a výkon cena.Je možný že dělám chybu někde já.Děkuji za každou odpověď.
Mám dotaz a prozbu koupil jsem HD-BOX FS-7110 HD PVR vše mi jede bez nejmenších problémů,ale až na nahrávaní a přehrávání to spíš.Když nahraji film a chci si ho pustit tak chvíli jde normálně,ale pak se začne sekat.když ho dám do PC tak jde normálně nebo přímo v televizi mám Samsung led který dokáže přehrávat filmy.Skoušel jsem snad vše přeformátovat flešku na všechny sytémy co nabízí tento příjímač a pořád to samé.Používám flešku 16GB a 8GB Kingstone nevím jestli néní pro tento příjímač pomalá protože v jiných to jde normálně.Tak nevím čím to je.Tak pokud někdo neví nebo neporádí jak to odstranit pokud se stím nekdo z vás setkal.Nebo použít jiné zařizení a nebo které by jstemi doporučili.Jinak jsem stímto příjímače spokojen hodně možností a výkon cena.Je možný že dělám chybu někde já.Děkuji za každou odpověď.
-
Thomik1
- Moderátor
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Re: Nahrávání a Přehrávání
Nahrával jsi HD nebo sd program?
Otestuj fleshku ,menu --správce zařízení--vyber usb a zeleným udělej test .
Hodnotu zde pisni.
Otestuj fleshku ,menu --správce zařízení--vyber usb a zeleným udělej test .
Hodnotu zde pisni.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
-
- Nováček
Byli to programy SD a měřil jsem rychlost 137 MBits/s včerveném a ješte tam bylo napsáno nestandartní hodnoty ale přitom ty flešky v jiných přijímačích šly normálně tak nevím.
-
Thomik1
- Moderátor
Osobně používám TRANSCEND 320GB 2,5'' Externí disk a klidně nahrávám 2 sd programy a třetí sleduji (samozřejmě s jednoho TP). Ještě mě napadá máš vypnutý TIME shift ,přepnutý na ručně .Jinak mám špatnou zkušenost s fleškami budto nestíhaly ukládat záznam nebo nestíhaly číst jako v tvém případě. V počítači jde všechno te je jasné.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

-
- Nováček
Ten TIME shift mám vypnutý to mě také napadlo asi zřejmě to opravdu ty flešky nestíhají buď skusit jiné nejáké rychlejší pokud nějaké jsou nebo nějaký hardisk který by byl nejvhodnější,ale stačil by z nějakou menší kapacitou,ale bezproblémový.Ještě jsem i skoušel hardisk co mám externí verbatin 640GB a ten už vůbec to zamrzl celý příjímač a musel jem hardisk odpoji a pak příjímač zas šel.Tak právě nevím co zvolit hardisk nebo za flešku nechci zas kupovat něco naslepo.Už jse mi to stalo s WIFI USB a nechodilo to,ale naštěstí jsem to měl domluvený že to budu moct vrátit.Dočetl jsem se že tam zas fungují jen některé typy např.TL-WN727n prý odskoušeno tak ho zkusím koupit.No až vyřesím to nahrávání tak chci vykoušet přes WIFI připojení k internetu a pak zdílení karty mezi dvouma a i vice stejnými typy přijímači které mám v plánu koupit,ale až vyřesím nahrávání.Tak pokud máš ještě nejaký nápad nebo radu budu rád.Díky.
-
Thomik1
- Moderátor
O wifi se kterýmy funguje se diskutuje třeba zde viewtopic.php?f=296&t=8371
Ohledně disku hdd platí ,aby měl co nejmenší spotřebu . Tedka zkouším samsung S2 portable 160 gb a vypadá že funguje.
Zkusím ještě hodinu nahrát na HD a pak přehrát večet poreferuji.
Ohledně disku hdd platí ,aby měl co nejmenší spotřebu . Tedka zkouším samsung S2 portable 160 gb a vypadá že funguje.
Zkusím ještě hodinu nahrát na HD a pak přehrát večet poreferuji.

-
- Nováček
No co se týká toho WIFI tak jsem koupil TL-WN727N tak se načetl dal jsem vyhledat síť zadal klíč a nic už jsem zkusil snad vše i napsat adresy ručně ale prostě se mi to nedaří rozchodit.Tak nevím no budu ještě laborovat možna rountr nastaven jinak,ale notebook mi jede v pohodě.Pokud máš nejaký nápad nebo zkušenost tak napiš.No myslel jsem že to bude jednoduší.
-
Thomik1
- Moderátor
Otázka jak to je nastaveno v routru , třeba já mám podle MAC adresy a i po zadání správného klíče nula bodů
Vlez do routru a podívej se do nastavení wifi .

Vlez do routru a podívej se do nastavení wifi .

- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
takisto nepodoruje vsetky typy sifrovania. Niekdy zas moze byt pricinou nefunkcnosti slaby signal . spravnym nasmerovanim sa da vela vyriesit. najskor najdi taku polohu wifi kluca, aby zobrazoval co najsilnejsi signal.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00