Najlepsi sw pre 7110
Moderátor: By.Bob
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Najlepsi sw pre 7110
V sucasnosti ( 21. 11.2011) je najlepsi a najstabilnejsi sw dodavany priamo s prijimacom - 2.09-36.
Funguje vsetko, vratane Youtube.
Novsie dostupne verzie nepouzivajte - nic tym neziskate. Mozno decembrovy patch - tam bude bonus.
Oscam - ten mi ide uz druhy den bez restartu. Mcas - jednoduche a spolahlive dekodovanie - funkcne aj vypnutie ,alebo zapnutie emm - nastavenie sa prejavi okamzite po prepnuti, ziadny restart nieje potrebny (odlogovana funkcnost).
Prijimac je len mierne zohriaty na lavej strane- inak chladny ako psi cumak (oddelenie zdroja bol genialny napad).
Kto hlada darcek na vianoce - vhodny aj pre techn. neznalych ludi. Da sa krasne schovat za telku.
Pripravuje sa enigma2 HDBox .
Novsie dostupne verzie nepouzivajte - nic tym neziskate. Mozno decembrovy patch - tam bude bonus.
Oscam - ten mi ide uz druhy den bez restartu. Mcas - jednoduche a spolahlive dekodovanie - funkcne aj vypnutie ,alebo zapnutie emm - nastavenie sa prejavi okamzite po prepnuti, ziadny restart nieje potrebny (odlogovana funkcnost).
Prijimac je len mierne zohriaty na lavej strane- inak chladny ako psi cumak (oddelenie zdroja bol genialny napad).
Kto hlada darcek na vianoce - vhodny aj pre techn. neznalych ludi. Da sa krasne schovat za telku.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Re: Najlepsi sw pre 7110
A ke ho stiahnem ten 2.09.36?grantec píše:V sucasnosti ( 21. 11.2011) je najlepsi a najstabilnejsi sw dodavany priamo s prijimacom - 2.09-36.
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
nikde- je v boxe pri kupe.
posledna verzia ma napriklad problem s freetv . ale da sa rozchodit . po vstupe do menu freetv stlac rychlo 2x sipku vpravo a rychlo natukaj 4x 0 .
Ale je tam chyba - ktora v povodnom fw nebola .
posledna verzia ma napriklad problem s freetv . ale da sa rozchodit . po vstupe do menu freetv stlac rychlo 2x sipku vpravo a rychlo natukaj 4x 0 .
Ale je tam chyba - ktora v povodnom fw nebola .
-
- Nováček
Ak som dobre pochopil, bude aj k tomuto prijimacu dostupna enigma2. Potom by ma zaujimalo, co to je ten web browser, ktory tu ma vraj fungovat, daju sa aspon preddefinovat nejake stranky a jednoducho prehliadat ? Ak ano, ako je riesene ovladanie ? Bude nejaky web browser dostupny aj v enigme?
DM800, HD-BOX FS7110, Toroid90 - 28E-4W, Samsung LE40B650 - obcas testujem HD-Box 9100
-
Thomik1
- Moderátor
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Jdou udělat oblíbené stránky a když připojím bezdrátovou klávesńici s myší pak je ovládání samozřejmě pohodlnější .. Přes DO je to hrůza.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
-
- V.I.P.
Otazocka neda sa nahodou stiahnut z prijmaca ten fw mozna by pomohol aj 9105 sice mi zatial jak ta slape na 2.09.35
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3
-
- Nováček
Myslim si ze to nie je pravda s tym FW 2.09.36 co sa dodava s Prijimacom.Urcite chuby tam boli a v vovsich verziach sa odstranili inac by ich nevydavali a nechali tak.Ja pouzivam FW 2.09.61 a MCAS z 22.11.2011 a vsetko ide ako ma.Zaujimalo by ma ale co to je ta Enigma2 co sa to tu stale o tom basni.A este jedna poznamka ked spustim Webzeal (jedno aka verzia Webzealu a FW) spusti sa google, prejdem na mapy nabehne stranka potom nieco nacitava a Webzela skonci.Robi to iste niekomu?grantec píše:V sucasnosti ( 21. 11.2011) je najlepsi a najstabilnejsi sw dodavany priamo s prijimacom - 2.09-36.
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
mapy to nevie, je to zakladny prehliadac . asi by to chcelo update flash player .
ja spravny sw posudzujem podla funkcnosti zakladu - teda deklarovany Youtube (premenovany z licencnych dovodov na FreeTV ) ide jednoducho spustit len v tom zakladnom sw.
ja spravny sw posudzujem podla funkcnosti zakladu - teda deklarovany Youtube (premenovany z licencnych dovodov na FreeTV ) ide jednoducho spustit len v tom zakladnom sw.
-
- V.I.P.
Neviem ci fw 2.09.61 na 7110 je lepsi ako na 9105 ale viem ze som sa vratil k 2.09.35 koli stabilite na 2.09.61 som mal problem s wifi pripojenim pri free tv ked som ho zapol a vypol a za malu chvilku som chcel is znova na free tv tak to zamrzalo pomohol len restart a addons ani nehovorim akurat testujem jeden primac povodne s mcas a hladam vhodnu kombinaciu. Pri tvrdom restarte sa nechce rozbehnut funguje len pri rucnom zapnuti pluginu mcasu tak ze uz je tam 4 mcas a stale je to na p... ja doma pouzivam oscam a ten uz
ide 2 tyzdne bez restaru zena mi nenadava tak po polrocnom laborovani to konecne ide
a uz na to nesaham
ide 2 tyzdne bez restaru zena mi nenadava tak po polrocnom laborovani to konecne ide

HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3
-
- Nováček
Mne ide YouTube v pohde aj na FW 2.09.61.Vyberiem si ho cez OTTA sluzby.grantec píše:mapy to nevie, je to zakladny prehliadac . asi by to chcelo update flash player .
-
- Nováček
Noro C píše:Neviem ci fw 2.09.61 na 7110 je lepsi ako na 9105 ale viem ze som sa vratil k 2.09.35 koli stabilite na 2.09.61 som mal problem s wifi pripojenim pri free tv ked som ho zapol a vypol a za malu chvilku som chcel is znova na free tv tak to zamrzalo pomohol len restart a addons ani nehovorim akurat testujem jeden primac povodne s mcas a hladam vhodnu kombinaciu. Pri tvrdom restarte sa nechce rozbehnut funguje len pri rucnom zapnuti pluginu mcasu tak ze uz je tam 4 mcas a stale je to na p... ja doma pouzivam oscam a ten uz
ide 2 tyzdne bez restaru zena mi nenadava tak po polrocnom laborovani to konecne idea uz na to nesaham
Mám záujem o tento STB.
ako spolupracuje s kartami s cistym Irdetom Skylink resp.Cslink alebo treba CA modul?
je tam vôbec mozne nastavit zdielanie s cistym irdetom?
-
- Nováček
Mam 7110 a pouzivam Skylink kartu ICE Standart. S MCAS funguje bez problemov v CA slote (slot pre kartu,je to vlastne univerzalna citacka Conax). Ziadny CA modul netreba. Tu na fore niekto pisal ze to ide aj s kartou Irdeto. Myslim ze je to pravda kedze ICE karta je vlastne karta Irdeto ktora emuluje CW. Skusal som aj kartu Cslink a isla v pohode. Bola to karta provider GITAL (asi starsi poskytovatel) .Oproti Skylinku tam ide Prima HD. Zdielanie som zatial neskusal. Nemam poruke druhy prijimac.vladox789 píše:Noro C píše:Neviem ci fw 2.09.61 na 7110 je lepsi ako na 9105 ale viem ze som sa vratil k 2.09.35 koli stabilite na 2.09.61 som mal problem s wifi pripojenim pri free tv ked som ho zapol a vypol a za malu chvilku som chcel is znova na free tv tak to zamrzalo pomohol len restart a addons ani nehovorim akurat testujem jeden primac povodne s mcas a hladam vhodnu kombinaciu. Pri tvrdom restarte sa nechce rozbehnut funguje len pri rucnom zapnuti pluginu mcasu tak ze uz je tam 4 mcas a stale je to na p... ja doma pouzivam oscam a ten uz
ide 2 tyzdne bez restaru zena mi nenadava tak po polrocnom laborovani to konecne idea uz na to nesaham
Mám záujem o tento STB.
ako spolupracuje s kartami s cistym Irdetom Skylink resp.Cslink alebo treba CA modul?
je tam vôbec mozne nastavit zdielanie s cistym irdetom?
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
zvladne aj Irdeto karty freeSAT (UPC), Cslink a skylink .
zdielanie ide nastavit a momentalne je funkcne. pri irdeto kartach je problem v moznom obmedzeni zdielania providerom . Nastastie je to obmedzenie fakultativne- nepojde tebe - nepojde nikomu. Zatial to ale ide bez problemov.
zdielanie ide nastavit a momentalne je funkcne. pri irdeto kartach je problem v moznom obmedzeni zdielania providerom . Nastastie je to obmedzenie fakultativne- nepojde tebe - nepojde nikomu. Zatial to ale ide bez problemov.
-
- Nováček
Firmware 2.09-36 mám v boxu také z obchodu.
Pokud bych chtěl někdy zkusit jiný soft, budu mít možnost v případě nespokejenosti vrátit se zpět k 2.09-36?
Nikde jsem ho totiž nenašel. V downloadu jsou jen -49, -61, -87.
Dík za odpověď.
Pokud bych chtěl někdy zkusit jiný soft, budu mít možnost v případě nespokejenosti vrátit se zpět k 2.09-36?
Nikde jsem ho totiž nenašel. V downloadu jsou jen -49, -61, -87.
Dík za odpověď.
-
- Nováček
rost: já měl -87, a dal jsem tam -61 a jede to... nevím jestli bude fungovat dowgrade obecně, ale myslím, že by měl