Autorestart OSCAM

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
cucpo
Nováček
Nováček

Autorestart OSCAM

Příspěvek od cucpo »

Zdravim pani po veeelmi dlhej dobe som zmenil fw z 1.08.52ktory fungoval pomerne stabilne s xcam pre danu verziu na najnovsi 1.09.61 a OSCAM skyway-lmodv5 build #5932. Vydrzalo to bezat cca den rano bol oscam vytuhnuty a nedal sa ani spustit cez menu plugin. Cize voci staremu fw ktory bezal v pohode tyzdne teraz to stoji za prd. Neda sa nejako poriesit monitoring behu OSCAM tak ze ked spadne tak sa ho system pokusi nastartovat znova. Niekde som cital ze maju na nejaky sat. prijimac taky plugin, prip poradte vhodnu kombinaciu fw a oscam, alebo sa mam vratit k 1.08.52 a xcam ktory bezal spolahlivo ??? Chcel som ist teda akoze s dobou a dat tam oscam :89: ale spolahlivost teda biedna.

cucpo
Nováček
Nováček

Re: Autorestart OSCAM

Příspěvek od cucpo »

no asi vykonam navrat k 1.08.52 a xcam to bolo stabilne a fungovalo. Tato nova kombinacia OSCAM nevydrzi ani den vzdy spadne co ma teda prekvapuje kupil som pred mesiacom druhy sat voci HDBOX srotik myslim IPBOX9900HD supol som tam Enigma+OSCAM mesiac ide furt bez vypadku co sa teda HDboxu nemoze stat, ale ze v najnovsom fw spolu s OSCAM 1.10rc_by_EasyBuild_svn build #5983 nevydrzi ani den to je teda pre mna sklamanie tak neviem ci je srot ten IPBOX alebo HDBOX. :oops:

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“