Ariva 200HD - Program zakodován

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Odpovědět
anonym
Nováček
Nováček

Ariva 200HD - Program zakodován

Příspěvek od anonym »

Dobrý den mám takový problém, moc tomu nerozumím ale po několika měsících mi přestali fungovat kódované programy, pokud někdo víte jak to vyřešit mohli byste mi to prosím po lopatě vysvětlit jak to zprovoznit? už jsem to hledal na googlu ale řešení jsem nenašel.

ARIVA 200HD
Karta: Skylink IR.DETO
Aktualizační soubor:A200_2.13.B5_2D.abs

Předem děkuji :razz:

pepa49
Nováček
Nováček

Re: Ariva 200HD - Program zakodován

Příspěvek od pepa49 »

a za kolik měsíců ..a jaká služba je předplacena ??

vogel5
Nováček
Nováček

Příspěvek od vogel5 »

anonym píše:Dobrý den mám takový problém, moc tomu nerozumím ale po několika měsících mi přestali fungovat kódované programy, pokud někdo víte jak to vyřešit mohli byste mi to prosím po lopatě vysvětlit jak to zprovoznit? už jsem to hledal na googlu ale řešení jsem nenašel.

ARIVA 200HD

U mne se objevil stejný problém, po nahrátí nejnovějšího FW vše naběhlo :55: , ale cca po 24 hod opět tma :8: (jak neplacené tak placené programy). Zkoušel jsem i starší FW se stejným výsledkem. Tak jsem vše nakonec vyřešil CI modulem SMIT a zase jedu normálně. Sedět celé dny a zkoušet donekonečna něco změnit a ono to stejně nepomůže mne nebaví ! Jen mne mrzí, že Skylink bojuje s "sdíleči a piráty" , ale nejvíc komplikuje život normálním poctivím lidem. Myslím si až půjde HD pozemně tak jejich hvězda brzo zhasne.

bobinek
Nováček
Nováček

Příspěvek od bobinek »

anonym píše:Dobrý den mám takový problém, moc tomu nerozumím ale po několika měsících mi přestali fungovat kódované programy, pokud někdo víte jak to vyřešit mohli byste mi to prosím po lopatě vysvětlit jak to zprovoznit? už jsem to hledal na googlu ale řešení jsem nenašel.

ARIVA 200HD

Měl jsem stejný problém,zkoušel jsem instalace firmwaru a nic.
Nakonec mi pomohla reautorizace karty a zatím vše OK :55:

Odpovědět

Zpět na „Diskuze Ferguson Ariva HD“