Záloha instalace

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
johnyhol
Nováček
Nováček

Záloha instalace

Příspěvek od johnyhol »

Zdravím,pořád něco testuju a občas se mi stane,že musím udělat novou instalaci a tím pádem všechno znova nastavovat.Potřeboval bych udělat kompletní zálohu "čisté" instalace(CCcam,picony,opravy sci+mediaplayeru,pluginů,setingu kanálů,systémového nastavení atd.).Existuje nějaká možnost?něco jsem našel v DCC,ale nevím jak na to.Zálohuju pouze seting kanálů přes DreamBoxEdit.

Díky

ps.-navrhoval bych udělat extra téma na upozornění jaké pluginy nefungujou v aktuální E2 - ušetřilo by to spoustu času a nervů(našich i manželek)

VU+ UNO (BH 1.7.9), scam 3.60
AZBOX HD Elite (E2 OpenRSI 3.0 - poslední), CCcam_2.3.0
NAS Netgear Stora 2x 1TB
1x karta Skylink
1x karta UPC/freesat
SG2100 USALS+Parabola 85''+multiswitch
1x TV Thomson 55cm 4:3
1x TV PHILIPS 82cm 16:9
okol Czech Republic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Záloha instalace

Příspěvek od okol »

Info o nefunkcnim pluginu se muzou zapisovat do stavajici sekce 'Pluginy a utility E2' nebo se pletu?

Xtrend ET-9500 + Seagate Pipeline HD 1TB , E2, SG2100
balon Great Britain
Nováček
Nováček

Příspěvek od balon »

Co vím tak jsou minimálně dvě možnosti jak zálohovat: 1./ přímo v menu E2. myslím že v podmenu softveru je možno vytvořit zálohu, lze nastavit co a kam se zazálohuje, 2./Pomocí Azup, vytvoří zálohu v v PC, ale nedá se toho moc nastavit, pluginy a nastavení emulátorů zálohuji v PC přes Totalcoamnder. :87:

johnyhol
Nováček
Nováček

Příspěvek od johnyhol »

okol píše:Info o nefunkcnim pluginu se muzou zapisovat do stavajici sekce 'Pluginy a utility E2' nebo se pletu?
to jsem si právě myslel,že by se tam založilo jedno pevný téma a tam by každej přihodil svý zkušenosti.

VU+ UNO (BH 1.7.9), scam 3.60
AZBOX HD Elite (E2 OpenRSI 3.0 - poslední), CCcam_2.3.0
NAS Netgear Stora 2x 1TB
1x karta Skylink
1x karta UPC/freesat
SG2100 USALS+Parabola 85''+multiswitch
1x TV Thomson 55cm 4:3
1x TV PHILIPS 82cm 16:9
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

okol píše:Info o nefunkcnim pluginu se muzou zapisovat do stavajici sekce 'Pluginy a utility E2' nebo se pletu?
Nie. Tá sekcia je pre samotné pluginy. Ich stav a funkčnosť treba riešiť v diskusii. V downloade sa nediskutuje.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“