EPG na UPC
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
EPG na UPC
Zdravim pani trocha offtopic ale chcem sa spytat ide vam EPG na UPC na kanaloch HBOHD, NovaSportHD ??? Mne nejde a kolega ma presviedcal ze jemu ide tak som z toho pako skusal som vsetko mozne z HDB9200 zapnut vypnut nanovo nacitat a nic na uvedenych kanaloch ziadne EPG
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: EPG na UPC
spravne nastaveny cas a obcas skus prejst na epg upc program - aby nacitalo databazu . aj volba jazyka ma vyznam pre spravnu funkciu epg.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Mohu kobnstatovat, že na HD programech z UPC nemám EPG, ačkoliv na stejných SD ano (Nova HD, ČT HD, Nova Sport HD atd. ne, Nova, ČT 1,2,4, Nova Sport atd. ano)
-
- Nováček
... pozoruji jiz nejakou dobu stejny problem, EPG mi nejde jen na HD kanalech UPC... jazyk mam nastaveny vsude 1. jako cesky a 2. na aglicky, no a cas na letni - Evropa a casove pasmo +1. Zkousel jsem vse mozne a u HD mi to proste taky nejde, tak nevim. Bohuzel netusim kdy to prestalo fungovat, jestli pri prechodu na letni cas nebo pri upgrade na posledni FW, kazdopadne to pred casem fungovalo jak ma.
HDBox FS-9100 PVR
Amiko SHD-8900 Alien
Optibox TSCX PVR Ready
Dreamsky NXP256HD
GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 CRCI HD COMBO
Amiko SHD-8900 Alien
Optibox TSCX PVR Ready
Dreamsky NXP256HD
GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 CRCI HD COMBO
-
- Nováček
Dakujem za odpovede presne tak na HD programoch nejde na SD ano zie niesom v tom sam otazne ci je to na strane HBO alebo prijimaca ??
-
- Nováček
Dobry den, mam stejny problem (HDBOX 9100 a 9200). Vyzkousel jsem vse zde popisovane (i to ve vlakne pro 9105) a jeste: umyslne zadat chybny cas a navrat, rucni zadani casu, vypnout letni cas + 2 hodiny. Dokonce jsem mezitim nainstaloval nejnovejsi FW (korektne dle navodu) vymazal vsechny programy, znovu je nacetl a jeste pred instalaci meho setingu jsem se podival na EPG - stale stejny problem na obou boxech. Ze zoufalstvi jsem si predelal seting tak, ze mam napr. HBO HD a pod tim HBO kam se divam na EPG. Diky za radu.
-
- Nováček
-
- Nováček
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tam nemoze byt epg, ked prijimac nespozna AC3 stopu- teda nevie jej priradit region. epg na UPC funguje podla zvolenej audiostopy - ak opise stopu ako AUD 0186 - tazko to bude fungovat. najskor treba korejcikovi dat info, aky region pridelit pre stopu a potom bude epg.
takze- opisete nazov audiostopy- typ audiostopy (podla zvuku ) ,posle sa mu to a potom to bude fungovat.
volba audio je zltym tlacitkom na dialkovom .
takze- opisete nazov audiostopy- typ audiostopy (podla zvuku ) ,posle sa mu to a potom to bude fungovat.
volba audio je zltym tlacitkom na dialkovom .
-
- Nováček
Nova Sport HD
cze - jazyk cesky
eng - anglicky? (momentalne je tam ticho, predpokladam povodne znenie alebo cesky v DD5.1)
CT HD
AUD 00a1 - jazyk cesky
Nova HD
cze - jazyk cesky
HBO HD CZ
AUD 0169 - jazyk cesky
History HD (neviem ci tento kanal ma ceske EPG)
cze - jazyk cesky
Grantec, podla toho co pises by EPG malo ist na kanaloch kde je zvukova stopa oznacena ako "cze", ale na Nova Sport HD ani Nova HD EPG nie je, ma tu niekto iny prijimac prip oficialny prijimac aby zistil ci tam vobec nejake EPG je?
Prosim aj o reportnutie chyby, kde zapnuta volba "Dolby Digital predvolene" na kanaloch kde nie je ziadna dolby digital stopa nerespektuje defaultne nastavenia audio jazykov v menu.
cze - jazyk cesky
eng - anglicky? (momentalne je tam ticho, predpokladam povodne znenie alebo cesky v DD5.1)
CT HD
AUD 00a1 - jazyk cesky
Nova HD
cze - jazyk cesky
HBO HD CZ
AUD 0169 - jazyk cesky
History HD (neviem ci tento kanal ma ceske EPG)
cze - jazyk cesky
Grantec, podla toho co pises by EPG malo ist na kanaloch kde je zvukova stopa oznacena ako "cze", ale na Nova Sport HD ani Nova HD EPG nie je, ma tu niekto iny prijimac prip oficialny prijimac aby zistil ci tam vobec nejake EPG je?
Prosim aj o reportnutie chyby, kde zapnuta volba "Dolby Digital predvolene" na kanaloch kde nie je ziadna dolby digital stopa nerespektuje defaultne nastavenia audio jazykov v menu.
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nova sport HD a Nova HD na UPC nema epg od 06.05.2011
-
- Nováček
-
- Nováček
Myslim, ze FW primaca nema nic spolocne s EPG. Epg zavisi od providera co a ako vysiela
-
- Nováček
-
- Nováček
A ostatni HD programy jsou uz tedy ok?roboton2 píše:HBO CZE HD a CT HD vo 1.09.28 zatial stale nezobrazuje EPG