boot a strata satelitu

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
santos
Nováček
Nováček

boot a strata satelitu

Příspěvek od santos »

Dreamsky256-hd.Přístroj se sam resetoval a stratili se družice,takže kdyš značknu nastavení anteny tak to jenom problikne,nic tam není.Skusil sem i navrat na 1.11,ale stale nic.

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: boot a strata satelitu

Příspěvek od ShaMan »

santos píše:Dreamsky256-hd.Přístroj se sam resetoval a stratili se družice,takže kdyš značknu nastavení anteny tak to jenom problikne,nic tam není.Skusil sem i navrat na 1.11,ale stale nic.
Tovární nastavení , nahrát novější soft ?

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
pazzon
Nováček
Nováček

Příspěvek od pazzon »

měl jsem podobný problém, jediná možnost je nahrát setting z klíčenky, a přejít na verzy 1.17 nebo 1.30

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

Taky jsem se s tím setkal.Pomohlo nahrát setting přes USB.
Verze firmware na to nemá vliv !!!
Doufám že máš zálohu.
Pokud ne, nahrej si nějaký zde z fóra.

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
pazzon
Nováček
Nováček

Příspěvek od pazzon »

verze FW na to nemá vliv! ve verzi 1.28 se pravidelně sám restartoval a po restartu se smazali všechny satelity, TP a pod, jediné co pomohlo po celodením zkoumání bylo změnit FW na 1.17 a později na 1.31 a nahrát setting ze zálohy od té doby mám klid. PS ve verzi 1.30 se mi to stalo jednou po týdením používání . Verzi 1.31 mám dva dny a zatím OK.

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

Tak to je docela zajímavé zjištění. :28:

Já měl doma jednoho stávkaře a ať jsem nahrál jakoukoliv verzi firmware vždy po vypnutí z elektriky zapomněl nastavení a vždy jsem to musel dělat po spoštění znovu. Je pravdou, že právě verze 1.17 i poslední verzi 1.31 jsem nezkoušel (ta poslední ještě nebyla). Ale po zhruba 2 denním testování a zkoušení a přehrávání settingů a verzí firmwarů jsem byl tak znechucen, že zkoušet všechny verze firmware mě ani ve snu nenapadlo.

Nicméně já měl asi trochu jiný problém, mě se sám nerestartoval a "zapomínal" výhradně po vypnutí z elektriky.

Proto taky šel na reklamaci, která je v řešení, uvidíme co mi k tomu problému řeknou.

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
kuklajs
Nováček
Nováček

Příspěvek od kuklajs »

Podobný problém. Už pri kúpe a prvotnej inštalácii nebol žiadny signál nájdený. Myslel som si ,že sa neviem trafiť do družice. Až potom keď sme ho resetovali na továrenské nastavenie, vydržal ísť presne týždeň. Teraz som ho skúšal stejným spôsobom rozbehnúť, ale nič, stále bez signálu. Na odporúčanie som vyskúšal navrat z FW 1.31 na 1.30 a ani to nepomohlo. Neviete poradiť?

joj69
Nováček
Nováček

Příspěvek od joj69 »

rnechvatal píše:Tak to je docela zajímavé zjištění. :28:

Já měl doma jednoho stávkaře a ať jsem nahrál jakoukoliv verzi firmware vždy po vypnutí z elektriky zapomněl nastavení a vždy jsem to musel dělat po spoštění znovu. Je pravdou, že právě verze 1.17 i poslední verzi 1.31 jsem nezkoušel (ta poslední ještě nebyla). Ale po zhruba 2 denním testování a zkoušení a přehrávání settingů a verzí firmwarů jsem byl tak znechucen, že zkoušet všechny verze firmware mě ani ve snu nenapadlo.

Nicméně já měl asi trochu jiný problém, mě se sám nerestartoval a "zapomínal" výhradně po vypnutí z elektriky.

Proto taky šel na reklamaci, která je v řešení, uvidíme co mi k tomu problému řeknou.

Ako si dopadol s tou reklamáciou? Ja už nemám nervy na to stále pri týchto búrkach a vypnutí el. prúdu nahrávať setting. To nieje normálne, že to výrobca nerieši. Pýtam sa preto, či to má význam to reklamovať, alebo nech mi vrátia € a kúpiť niečo iné!!!
Niekto tu písal, že na fw 1,11 to nebootuje, ale u mňa to robí aj tam.

Panasonic TH-37PX8ES___DreamSky NXP 256 HD___par.90cm_monoblock-LNC30-Fte___19°E, 23°E-SkyLink-ICE__WELL WCU 150N___Logitech MK 250
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“