Jak na EMU

Otázky pro začátečníky pro přijímač Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

Odpovědět
eemil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jak na EMU

Příspěvek od eemil »

Momentálně mi všechno co potřebuju zatím jakžtakž funguje a tak jsem se rozhodl že se chci podívat jak funguje u linuxáků EMU. Zkusil jsem ten oscam +emu(3300), emu funguje, ale problém je že u tohoto oscamu mi to nechce dekódovat program co má caid jak skylinku, tak cslinku a mám ve čtečkách obě karty. Když dám novější oscam, tak to dekóduje, ale zase nefunguje to emu.... Tak by mě docela zajímalo, jaký jsou další možnosti fungujícího emu. :113:

Clarke-Tech ET9000 HD, VU+ SOLO, Amiko SHD-7900
streethawk
Nováček
Nováček

Re: Jak na EMU

Příspěvek od streethawk »

eemil píše:Momentálně mi všechno co potřebuju zatím jakžtakž funguje a tak jsem se rozhodl že se chci podívat jak funguje u linuxáků EMU. Zkusil jsem ten oscam +emu(3300), emu funguje, ale problém je že u tohoto oscamu mi to nechce dekódovat program co má caid jak skylinku, tak cslinku a mám ve čtečkách obě karty. Když dám novější oscam, tak to dekóduje, ale zase nefunguje to emu.... Tak by mě docela zajímalo, jaký jsou další možnosti fungujícího emu. :113:
Ahoj, funguje Ti už to EMU? Pretože ja mám síce len jednu kartu "ICE Skylink", ale EMU mi po menšej úprave "oscam-u" beží v pohode....

Xtrend ET-10000 (3 x DVB-S2 tuner + DVB-T2/C), OpenPLI, parabola Gibertini 105cm, LNB Inverto Unicable, motor DG240, Seagate 3TB, TV Panasonic 55st60E, BD Player Panasonic BD500
eemil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Jak na EMU

Příspěvek od eemil »

jo, už to šlape jak má díky dym1, který mi připravil a nakonfiguroval propojení oscam a mgcamd, tak aby to vše šlapalo. Ale lepší by byl ten samostatnel oscam kde šlo i emu. :87:

Clarke-Tech ET9000 HD, VU+ SOLO, Amiko SHD-7900
Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Otázky začátečníků“