Ako stiahnut firmware

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
mauvtin
Nováček
Nováček

Ako stiahnut firmware

Příspěvek od mauvtin »

Prosim o radu.
Chcel by som sa spytat, je nejaka moznost stiahnut (povodny) firmware z STB? Zaujimalo by ma to kvôli tomu ked by som chcel dat STB do povodneho stavu napr z dovodu reklamacie ?

Na strankach vyhradneho distributora v CR je moznost stiahnutia firmwaru v 1.11 z 27.12.2010 ale po stiahnuti su tam akoby dve verzie DREAMSKY_NXP256HD-Conax_1-11.zip a DREAMSKY_NXP256HD-MCas_1-11.zip nema nahodou niekto skusenost s tym ako sa odlisuju?

SlavoF
Nováček
Nováček

Re: Ako stiahnut firmware

Příspěvek od SlavoF »

ak máš v boxe teraz verziu 1.11, tak potom tam máš toto:
DREAMSKY_NXP256HD-Conax_1-11.zip
to je to čo chceš odložiť, nemusíš sejvovať, aj keď je aj to možné

ak chceš aby ti fungovalo "niečo navyše" , napr. aby interná čítačka bola UNI + iné "bonusy" tak treba dat momentálne odporučím v. 1.17 tu z fora

mauvtin
Nováček
Nováček

Příspěvek od mauvtin »

Dakujem za odpoved.

mauvtin
Nováček
Nováček

Příspěvek od mauvtin »

Prepacte a mohli by ste popisat aj postup stiahnutia firmwaru zo STB, ak je to mozne?

romerro
Nováček
Nováček

Příspěvek od romerro »

Z boxu se asi firmware dostat nedá, lze ho jen přeinstalovat na jiné.
Proč ho chceš dostávat z boxu, když jsou odkazy na fw všade na netu ?

mauvtin
Nováček
Nováček

Příspěvek od mauvtin »

Z dovodu uvedenia do povodneho stavu, ale v predchadzajucom prispevku my "slavof" napisl o pravdepodobnej verzii, ktoru mam v sat prijmaci za co mu dakujem. So sat len zacinam a po precitani takmer vacsiny prispevkov na tomto fore ohladom tohto satelitu by som sa chcel vyhnut nejakemu odpaleniu alebo soft poskodeniu, v niektorych prispevkoch bolo spomenute o nekorektnom nabehnuti po prehravani firmwaru. Najblizsi vykend by som sa tomu chcel venovat, len musim este kupit daky router na vytvorenie domacej siete aby som mohol aspon ciastocne vyuzit moznosti tohto prijmaca.
Inak s prijmacom ako takym som zatial spokojny mam v nom kartu SKYLINK STANDARD HD ICE, s jej nabehom myslim neboli ziadne problemy ozivenie programovej ponuky trvalo cca nejakych 10-20min , akurat sa my teraz stratili HD programy ale to je asi sposobene zlym signaloma a provizornym uchytenim paraboli (60cm - planujem vymenit za 80cm). O neskorom nabehu EPG tu uz prispevky su...
Usb citanie a zapis OK. WEB som zatial neskusal z dovodu nepripojenia siete akurat co ma milo prekvapilo ze mi so sat. bez problemov funguje bezdrotovy set klavesnice a mysi ktory som kupil cca 3 roky dozadu (reakcia kurzora je velmi ciliva ale mam stale orig firmware).
Viac budem vediet ked sa s nim blizsie zoznamim (urcite budem este otravovat a prosit o rady :51: ).

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“