Vysílání z Tuner 2 po síti ?

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
Rajce
Nováček
Nováček

Vysílání z Tuner 2 po síti ?

Příspěvek od Rajce »

Zdravím,
jsem v tomhle směru zelenáč. Zkoušel jsem něco na tohle téma hledat, ale moc se mi to nedaří, tak se raději zeptám.
Zkráceně - Je nějaká možnost přes (domácí) LAN při propojení HDBOX - Router - PC do počítače přijímat online vysílání?
Když to rozvedu. Chtěl bych prostě, kdyzž někdo bude v obýváku koukat přes Tuner 1 na jeden program, tak abych si já mohl přes sítové propojení pustit na PC z Tuneru 2 program jiný - neuložený na HDD. Je něco takového možné? A pokud ano, mohli by jste mi popsat nějaký návod, či alespoň odkázat někam, kde se to to probírá?

:115:

tulino
Pokročilý
Pokročilý

Re: Vysílání z Tuner 2 po síti ?

Příspěvek od tulino »

nie je to mozne

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
esbe
Nováček
Nováček

Re: Vysílání z Tuner 2 po síti ?

Příspěvek od esbe »

Jedna moznost ma napada – spustit nahravanie pozadovaneho programu s tunerom 2 a nahravany zaznam potom sledovat cez siet priamo v pocitaci. Skusal som to, funguje to; problem je ale v tom, ze medialny prehravac v pocitaci dokaze tento nahrany zaznam prehrat len do toho okamihu, po ktory bol realne nahrany, ked si ho v pocitaci otvoril. Potom je treba nahravku opatovne otvorit a pokracovat od miesta, kde si skoncil, atd. atd.
Mozno by sa to dalo nejako osetrit, ale bohuzial nie som programator. Ale myslim, ze tadialto by cesta viedla...

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“