prosba

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

prosba

Příspěvek od solide »

ahoj planujem kupit novy satelit a dostal som od jedneho clena tohoto fora typ na tento:Dreamsky NXP256 HD. Nechcel by som otvarat duplicitne prispevky jeden som uz na tomto fore ohladom toho napisal
a velmi pekne by som poprosil niektoreho zo skusenych clenov co prijmac maju o radu. Docital som sa ze linuxovy prijmac treba najprv na pocitaci nastavit a to ze zvladne uz skuseny clovek. Nehovorim ze som v PC technike totalny LAMA ,svoj OpenboxX810 som si bezproblemov preflashoval ale to je zasa ina kategoria, asi ze?. Nie je niekto z Bratislavy co by mi poradil a pomohol? Najlepsie odpoved cez sz Velmi pekne Dakujem J

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: prosba

Příspěvek od ShaMan »

Je Linux uvnitř , navenek ani nepoznáš .
PC k tomu ani nepotřebuješ

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

ty ten prijmac mas?

romerro
Nováček
Nováček

Příspěvek od romerro »

Klidně do něho jdi, nic na PC není třeba nastavovat, a pokud máš připojení k netu přes router, získáš i bonus navíc...viz toto forum.

pape3
Nováček
Nováček

Příspěvek od pape3 »

ANO je to tak. Pro nastaveni nepotrebujes PC.

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

ok dakujem asi si zvolim tento typ. Neda niekto typ na dobru cenu? Som z Bratislavy

marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Dal poděkování: 181 poděkování
Dostal poděkování: 267 poděkování

Příspěvek od marsim21 »

Google odkazy na eshopy jsou zakázané.

Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
fantozi55
Nováček
Nováček

Příspěvek od fantozi55 »

romerro píše:Klidně do něho jdi, nic na PC není třeba nastavovat, a pokud máš připojení k netu přes router, získáš i bonus navíc...viz toto forum.
mna vydržal mesiac potom zachrčal uplne už je v servise .ako multyprehravač je super prehra ti takmer všetko aj čo sa tyka internetu ide bez problemov ,ale ako satelit ma dost nedostatkov :rychlost prepinania programov nič moc ,koaxialny audio vystup AC-3 pri prehravani divix a pob. tiež žiadna slava , prepinanie video formatu nedokaže automaticky musiš si to nastavit ručne, ako server na zdielanie karty zatial nepoužitelny , v lište mi chyba info o prave vysielanom programe aktualnom čase , info o audio stope AC-3,MPEG a pod.dalej neukazuje vysielany video signal 1920na1080i alebo 720na 576 a pod.slaba diaktrika v EPG na UPC-DIRECT,neukazuje pri prepnuti provaidra občas pri prepnuti mi napiše žiadny signal nabehne až o 15 sekund a je to jedno či skay-link upc, cs-lik a priority list mam nastavene g-share deaktivovane a nepomohlo to softwer som tam mal 1,14 spravene tovarenske nastavenie pred aj po nahrati softweru všetko som nastavoval ručne a prepinanie nič moc nato že je to novinka by mal byt rychlejši opticum-403 prepina rychlejšie. ale čo chceš za tie peniaze takmer všetky satelity maju nedostatky aj dremboxy najprv ich pustia na trh potom rok vylepšuju softver a po 2-rokoch Ti povedia kup si novši model .pripada mi to ako keby si si kupil nove auto a ked prideš domov zistiš že sa neda zaradit spiatočka nesvietia Ti svetla nefunguju stierače a podobne blbosti a v predajni alebo v servise Ti povedia že že už sa vyvija novši softwer možno to tam už bude fungovat a tak nejako to je aj zo satelitmi.počkam 30 dni či ho opravia alebo mi pošlu novy ako multyprehravač splnil moje očakavanie , ale ako satelit nič moc ked mi pride dam do neho novy softwer a uvidim čo to spravy napojim ho na drembox ako klienta na zdilanie karty ak to nebude spolahlive tak ho asi predam kym ma daku hodnotu na to že je to linux by mohol už zvladat ako server opticum -403 to zvlada bez problemov. s pozdravom a praci čest.......

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

a co hovorite na tento typ: opensat 9700 ? Ma s nim niekto skusenosti ako obstoji v porovnani s DREAMSKY NXP256HD ?

SlavoF
Nováček
Nováček

Příspěvek od SlavoF »

ešte stále vyberáš ?
povedal by som, že to je už starinka, neviem či by som uvažoval týmto smerom

fantozi55
Nováček
Nováček

Příspěvek od fantozi55 »

SlavoF píše:ešte stále vyberáš ?
povedal by som, že to je už starinka, neviem či by som uvažoval týmto smerom
maš pravdu je to stare radšej si kup ten dreamsky 256 , to čo som hore pisal to bol moj nazor možno som natrafil na šmejd uvidim či ho opravia alebo mi pošlu novy.kolko chceš do toho investovat ?co od toho očakavaš či chceš zdielat kartu pripojenie na internet a podobne , potom si vyberaj satelit.

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

ano este stale vyberam, trosku ma zaskocil nazor Fantoziho55. Neda niekto cez sz typ kde teda ten Dreamsky kupit v najlepsej cene?

fantozi55
Nováček
Nováček

Příspěvek od fantozi55 »

solide píše:ano este stale vyberam, trosku ma zaskocil nazor Fantoziho55. Neda niekto cez sz typ kde teda ten Dreamsky kupit v najlepsej cene?
daj si heureka.sk da sa kupit za 140 euro.tvsatnitra.

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

este jedna otazocka vie aj nejaky prijmac ukladat nahrate veci priamo do DiVX?

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

fantozi55 píše:
solide píše:ano este stale vyberam, trosku ma zaskocil nazor Fantoziho55. Neda niekto cez sz typ kde teda ten Dreamsky kupit v najlepsej cene?
daj si heureka.sk da sa kupit za 140 euro.tvsatnitra.
ano dakujem nasiel som. Trosku ma vsak zarazila tato hlaska na stranke predajcu
Pre korektné fungovanie SKY­LINK KARTY Irdeto odporúčame použit CA MODUL !! Napr TU.
to znamena ze ta karta nebude fungovat v citacke pristroja bezproblemov? Ake s tym mate skusenosti co mate ten pristroj? Niekde som sa aj docital ze skylink ma v plane menit karty s dekodovacim systemom Irdeto, budu nove karty potom fungovat v tomto pristroji bez CA modulu?

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“