Signal je ztracen !

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
kam
Nováček
Nováček

Signal je ztracen !

Příspěvek od kam »

Už nevím jak dál,mám problém.Když naladím programy,tak hrjou.Ale když je začnu přepínat,nebo vypnu přístroj ze sítě,tak se objeví Signal ztracen ! Tak vlezu do nastavení zmenim např. Diseq,napájení atd. a zase to jede,ale jak začnu přepínat programy ,zase se objeví Signal ztracen,ono to děla i když změním nastaveni např.Diseq z LNB 1 na 2 a zase zpatky tak jak jsem to měl když vše fungovalo,ale najednou to nefunguje.Zkoušel jsem tovarni nastaveni,setting z fora nový firmware 1.16 a nic.Když zapojím stary Showbox S700 tak vše hraje bez problemu.Už fakt nevím co dělam špatně.Díky předem za rady všem.

romerro
Nováček
Nováček

Re: Signal je ztracen !

Příspěvek od romerro »

Zkusto od začátku...továrko - nahrej fw - továrko a seting, nebo si nalaď svůj seting.
Mě to zpočátku taky haprovalo, pak se to nějak dalo dohromady ani nevím jak.
Někdy pomůže restart zadním vypínačem. Jedeš na motoru ?

kam
Nováček
Nováček

Příspěvek od kam »

romerro píše:Zkusto od začátku...továrko - nahrej fw - továrko a seting, nebo si nalaď svůj seting.
Mě to zpočátku taky haprovalo, pak se to nějak dalo dohromady ani nevím jak.
Někdy pomůže restart zadním vypínačem. Jedeš na motoru ?
Ne,mam 4 LNB a žadny motor.Zkoušel jsem tovarní mastavení,pak jsem šel do prace,příjdu a už to funguje.Divné.Ale mam obavy,aby to nezačlo zase harprovat,hlavně při lazení jiných stanic a družic.Trochu jsi mě uklidnil :smile: ,že se to da samo do kupy.I tomu věřím,jak jsem ho před 2 dny vybalil,tak blbnul jak hrom(ale jen asi 3hodiny)-pomale reakce,zasekavaní,ale pak to utichlo a vše je o.k. až na ten problem ze ztratou signalu z ničeho nic.Díky.

romerro
Nováček
Nováček

Příspěvek od romerro »

No, asi to chce při tom občasném blbnutí vypnout přes dálku a pak zadním vypínačem tak na tři minuty, box restartuje a měl by být pokoj - můj názor...

kam
Nováček
Nováček

Příspěvek od kam »

romerro píše:No, asi to chce při tom občasném blbnutí vypnout přes dálku a pak zadním vypínačem tak na tři minuty, box restartuje a měl by být pokoj - můj názor...
Moc díky za rady.Ještě taková perlička mimo tema,přístroj mi přišel přes net na dobírku a nikdo při převzetí po mě nechtěl peníze.Tak ho mam asi zadarmo :grin:

SlavoF
Nováček
Nováček

Příspěvek od SlavoF »

no prosím, a ešte sa naň aj sťažuješ, co bys chtěl prosím ťa za ty peníze :))

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“