Zlučovač a rozbočovač signálu z LNB

Volná diskuze.
Odpovědět
antonius
Nováček
Nováček

Zlučovač a rozbočovač signálu z LNB

Příspěvek od antonius »

S touto otázkou som bol už aj na "priateľskom fóre", no bez odozvy. Verím, že neporuším žiadne pravidlá ak sa opýtam aj tu. Otázka: Priateľ má v prenájme rodinný dom, na ňom inštalovaný satelitný príjem. Chce si rozšíriť možnosti príjmu aj na ostatné TV (zdieľaním), no majiteľ domu nedovolí v žiadnom prípade "vrtať " stenu či strechu, abu si natiahol ďalšie koaxiálne káble od paraboly k príjímačom. Je to nezmeniteľný fakt. Existujú prosím funkčné zlučovače (medzi LNB quatro a stenou) a rozbočovače za stenou (v priestore v dome), prípadne aj nejaké bezdrôtové riešenie (napr. WiFi) ? Ak sa to tu už riešilo, tak prepáčte, budem vďačný aj za odkazy. Dopĺňam informáciu Parabola na 0,8 W Thor, karta UPC Direct

Openbox 820 , SW 5.14, Motor SG2100, USALS, Skylink a TaT, Magio SAT
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Zlučovač a rozbočovač signálu z LNB

Příspěvek od grantec »

moznosti je niekolko - staci napriklad dat na parabolu LNB s dvomi vystupmi a signal viest dvojitym koax. kablom - teda ten stary zamenit za tiez jeden kabel, ale s dvomi samost. koaxami vnutri .
Ine riesenie je ist cestou dvojpasmoveho LNB - tam sa vedie tiez jednym kablom - existujucim, ale vyzaduje to mat drahy LNB a drahy rozbocovac .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Kasr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kasr »

Urcite existuju bezdrôtove lnb,niekde som sa s tym stretol,ale asi iba jednoducha verzia(ziadne quad,quatro...)-tym padom by potreboval 2 ks parabola a lnb-z jedneho by isil vertikal z druheho horizontal....(a asi to bude dost drahe riesenie).

mirop Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od mirop »

najjednoduchšie je dvojité LNB a druhý kábel viesť cez zatvorené okno okennou priechodkou http://www.......

inayamike
Nováček
Nováček

Příspěvek od inayamike »

píše mi stále kanál kódovaný , kde môžem mať chybu ?

Bunny
Odpovědět

Zpět na „Volná diskuze“