NXP256HD a UPC thor HD programy
Moderátor: 005jon
-
Fatalino
- Nováček

NXP256HD a UPC thor HD programy
Zdravim
Moze mi pomoct niekto, kto ma po ruke tento prijimac poslal som ho kamosovi do Irska s prednastavenym settingom ,ide hlavne o UPC na thore ,
problem je ze neidu HD kanaly ,Sd vsetky idu ,aktivovane HD kanaly su,kamos volal aj na UPC
firmware je 1.14 neviete v com moze byt problem.Nemam ho doma tak nemam ako skusit
Este raz dik
Moze mi pomoct niekto, kto ma po ruke tento prijimac poslal som ho kamosovi do Irska s prednastavenym settingom ,ide hlavne o UPC na thore ,
problem je ze neidu HD kanaly ,Sd vsetky idu ,aktivovane HD kanaly su,kamos volal aj na UPC
firmware je 1.14 neviete v com moze byt problem.Nemam ho doma tak nemam ako skusit
Este raz dik
-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 267 poděkování
Re: NXP256HD a UPC thor HD programy
Asi neplatí HD balík.
Pokud ano,tak předpokládám,že mu nedorazili zápisy na kartu.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
Fatalino
- Nováček

a tie zapisy vobec prechadzaju na tom firmware?mal som ho len kratko doma a nebolo nejak vela casu
-
dk_line
- Nováček

kdyz jsem si aktivoval balik HD na UPC zhruba pred mesicem, tak jsem tam mel jeste fw 1.11 nebo 1.12 ted uz nevim presne a zapisy tenkrat neprisly, musel jsem kartu hodit do jineho boxu kde prisly behem nekolika minut...takze je dost mozne ze zapisy zatim nejdeou ani ve vyssich fw. Berte tuto info s rezervou, je mozne ze se situace zmenila a ve vyssich fw jsou jiz zapisy povoleny.Fatalino píše:a tie zapisy vobec prechadzaju na tom firmware?mal som ho len kratko doma a nebolo nejak vela casu
HDBox FS-9100 PVR
Amiko SHD-8900 Alien
Optibox TSCX PVR Ready
Dreamsky NXP256HD
GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 CRCI HD COMBO
Amiko SHD-8900 Alien
Optibox TSCX PVR Ready
Dreamsky NXP256HD
GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 CRCI HD COMBO
- marst
- Nováček

dk_line píše:kdyz jsem si aktivoval balik HD na UPC zhruba pred mesicem, tak jsem tam mel jeste fw 1.11 nebo 1.12 ted uz nevim presne a zapisy tenkrat neprisly, musel jsem kartu hodit do jineho boxu kde prisly behem nekolika minut...takze je dost mozne ze zapisy zatim nejdeou ani ve vyssich fw. Berte tuto info s rezervou, je mozne ze se situace zmenila a ve vyssich fw jsou jiz zapisy povoleny.Fatalino píše:a tie zapisy vobec prechadzaju na tom firmware?mal som ho len kratko doma a nebolo nejak vela casu
Podobna situace u me. Na karte UPC- Cryptoworks , -nejen u HD baliku sem mel prosly klice (asi dva dny) , fw. mam 1.16. Nove zapisy se mi nepodarily. cekal jsem dlouho , pak i prepinal . ale prd. Musel jsem kartu nechat zapsat v Dreamboxu. Zrejme opravdu tento fw zapisy blokuje , aspon u me to tak vypadalo.
DM7000 , DM500 , 3xHTPC-Mediaportal. a ted novy Dreamsky nxp 256 hd
-
Fatalino
- Nováček

ano pravda je taka ,ze zapisy nechodia momentalne ani na jednom firmware,takisto som vravel kamosovi nech prehodi do stareho prijimaca s cryptowork na chvilu
-
michaldrak
- Nováček

tak to je sila...
Este ze som nepredal stary dobry Azbox
mam otazku pridu zapisy na HD aj v sd prijmaci?
HD-Box 7119, Dreamsky NXP256HD USALS, AZbox S720USB, UPC, Skylink, Samsung LE40B651, Sony Vaio VPCCW1S1E,
-
Thomik1
- Moderátor

- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Neboj se, přijdou i na sd přijímači.michaldrak píše:tak to je sila...
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
-
Fatalino
- Nováček

sila je to ,ze vsetko co je na trhu je nedorobene po software stranke niektore aj hardware
proste zakazal by som vobec nieco take predavat.Doma som mal cez 60druhov roznych znaciek HD prijimacov...
Vid napr.moj AZBOX elite vyse po dvoch rokoch nevyriesene prepinanie trva niekedy 3-5sec co je najpodstatnejsia vec na prijimaci,inac som spokojny konecne zachrana aspon E2
proste zakazal by som vobec nieco take predavat.Doma som mal cez 60druhov roznych znaciek HD prijimacov...
Vid napr.moj AZBOX elite vyse po dvoch rokoch nevyriesene prepinanie trva niekedy 3-5sec co je najpodstatnejsia vec na prijimaci,inac som spokojny konecne zachrana aspon E2
-
jojo1616
- Nováček

Chápu to dobře, že zápisy nepřicházejí pouze na kartu UPC? Na karty CSlink a SKYlink přicházejí v pořádku, nebo taky ne? Děkuji za odpovědi.
-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 267 poděkování
Problém je u karet UPC.Karty CsLink a Skylink jak staré standart tak i ICE ve starších verzích problémy neměli.Předpokládám,že i v aktuální verzi fw 1.16 se nic podstatného nezměnilo.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.