Enigma 2 RTi core RC2
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Enigma 2 RTi core RC2
Nemá prosím někdo info o případné Enigma 2 RTi core RC2? nebo ticho po pěšině? DÍK!!!
2x OCTAGON SF8008 4K UHD- SAPRO 7.9, EXT. DISK-VERBATIM 1TB 3,5" USB 2.0 16MB, MOTOR-AMIKO 3800 - 53E - 30W, Parabola - 85CM AL, Skylink karta.
- Juraš
- Nováček
Re: Enigma 2 RTi core RC2
Dle posledních info snad do konce týdne nebo začátkem příštího.
Vdržať.
Vdržať.

Vu+ Uno 4k SE DVB-S2X, AZBox HD Premium + ,,tuning" / Open RSI 3.0, WD 1 TB WD10EVDS Green Power. WD 500GB for AV in NAS Zyxel NSA310 / Ferguson Ariva 203 / TV LG 60PZ250, Panasonic TH-42PX80EA / E85 multifocus 1W+13E+19,2E+23,5+28,2 Skylink
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Po nabootovani sa objavi standartny sprievodca nastaveni v E2.
Prvykrat som nastavil HDMI na 1080p, no po odkliknuti som musel rucne restartovat aby sa nastavenie ulozilo. Pismo menu je ale v tomto rozliseni kostrbate a napr. v skine HD Glass 16 niekedy az necitatelne.
Pri vstupe cez menu - nastavenie - system - nastavenie A/V nabehne GREEN SCREEN, takze zmena rozlisenia je mozna len zvolenim tovarneho nastavenia aby znova nabehol sprievodca nastaveni a tu je mozne zmenit rozlisenie. Po druhykrat som uz navolil 1080i a pismo v menu je OK.
Testujem dalej...
Prvykrat som nastavil HDMI na 1080p, no po odkliknuti som musel rucne restartovat aby sa nastavenie ulozilo. Pismo menu je ale v tomto rozliseni kostrbate a napr. v skine HD Glass 16 niekedy az necitatelne.
Pri vstupe cez menu - nastavenie - system - nastavenie A/V nabehne GREEN SCREEN, takze zmena rozlisenia je mozna len zvolenim tovarneho nastavenia aby znova nabehol sprievodca nastaveni a tu je mozne zmenit rozlisenie. Po druhykrat som uz navolil 1080i a pismo v menu je OK.
Testujem dalej...
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
- Nováček
Tady je fix na zelenou smrt v případě změny rozlišení:
If You get green screen when entering in A/V Settings, and Enigma 2 crash, type this command in telnet :
touch /etc/deinterlace
If You get green screen when entering in A/V Settings, and Enigma 2 crash, type this command in telnet :
touch /etc/deinterlace
-
vikino
- V.I.P.
alebo nakopirujte toto do etc a restart enigma
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- asconn
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Co interní čtečka? Je už alespoň náznak toho, že by mohla být funkční?
Technotrend S2-3600 HD USB + Asus K52JC, AZBOX Elite HD (E2-OpenRSI-OpenPLI 3.0), Illusion M3-Kyng, Dreambox DM800HD, SkyLink ICE, SG 2100 USALS, Samsung LE40A559 Full HD, Samsung LE37C550
-
vikino
- V.I.P.
Obraz na 1080i je rozmazany, nepozeratelny, alebo ked tak, tak s lupami na ociach...menu je ale OK a pismena v Glass 16 OK. Pri rozliseni 1080p je obraz lepsi, no nie je to ta nadhera ako v RC1, kde som obraz vychvaloval do neba aj pri rozliseni 1080i.
Pri 1080p je ale menu hrozne kostrbate, necitatelne...
-nt. cistacku netestujem.
-media player - spusteny Avatar.mkv - green screen
-DVD player - spusteny dvd film na int. HDD - green screen
-vela bugs na moj vkus
Navrat na 4890
Pri 1080p je ale menu hrozne kostrbate, necitatelne...
-nt. cistacku netestujem.
-media player - spusteny Avatar.mkv - green screen
-DVD player - spusteny dvd film na int. HDD - green screen
-vela bugs na moj vkus

Navrat na 4890
-
- Nováček
Neviete nahodou kde sa da zohnat DVBS 2 tuner pre Azbox HD elite?
Zdá sa ze v mojom stroji je "stary" tuner, ktory ma nejake nedostatky a v spojeni z enigmou od RTI nevie spracovat HD programy na 0,8W.
Diskusia o tom je TU
Zdá sa ze v mojom stroji je "stary" tuner, ktory ma nejake nedostatky a v spojeni z enigmou od RTI nevie spracovat HD programy na 0,8W.
Diskusia o tom je TU
- andrejtom
- Nováček
tie HD programy na 0,8W nefunguju nikomu v enigme 2, je to Bug.
ak to v Original FW funguje tak mas uz ten novy tuner.
ak to v Original FW funguje tak mas uz ten novy tuner.
VU+ DUO 2 VTi najnovsie, AZBox ME E2 RTi 1.8 a este Ariva 200+ zopar SD, SkyLink HD, motor HH90 USALS, Gibertini OP85L, TV Panasonic P42V10E, Router Apple TimeCapsule
-
- Nováček
No neviem, niekde som tu cital ze to par ludom z E2 ide, ale bodaj by si mal pravdu.
Alke napriek tomu by ma zaujimalo kde sa da zohnat DVBS 2 tuner pre Azbox HD elite.
Alke napriek tomu by ma zaujimalo kde sa da zohnat DVBS 2 tuner pre Azbox HD elite.
-
- Nováček
Ahoj na Astře 23,5 jdou HD programy OK. Na Thoru naběhne na HD programech zvuk hned, obraz cca do 30ti sekund. Obraz jde, ale občas se zadrhne. Je to koukatelné, ale není to onoTopol211 píše:No neviem, niekde som tu cital ze to par ludom z E2 ide, ale bodaj by si mal pravdu.
Dreambox 800HD Klon, Az Box HD Premium plus, DVB S/T, SG 2100, SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F2 500GB HD502HI
-
- Nováček
HDMI po instalaci na Premium + HD opet mrtvo - modifikaci /etc/init.d/bootup obraz nakonec nebehl
Satelitni cas se vyrazne zlepsila:
- obraz na 23,5 OK jak u SD tak HD kanalu
- zvuk bez problemu
- nahravani nefunguje (i pres avizovanou moznost)
- stabilita pri sledovani bezproblemova
- pomer stran je fixni, at se v menu natavi cokoli
MediaPlayer:
- jednim slovem katastrofa - firmware od firmwaru mi pripada horsi
- pri prehravani AVI, MKV 720, MKV 1080 do 10s sla Enigma do zelene a nasledoval reboot
Nenasel jsem jak vypnout v menu vetrak
Celkove - satelit je jiz na 90% pouzitelny - staci dodelat nahravani a pro vetsinu nepodstatnou ctecku karet
MediaPlayer dle meho potrebuje kompletne predelat, ale nevim kdo z Ripperova teamu na to pracuje a zda to je ted prioritou vyvoje
Satelitni cas se vyrazne zlepsila:
- obraz na 23,5 OK jak u SD tak HD kanalu
- zvuk bez problemu
- nahravani nefunguje (i pres avizovanou moznost)
- stabilita pri sledovani bezproblemova
- pomer stran je fixni, at se v menu natavi cokoli
MediaPlayer:
- jednim slovem katastrofa - firmware od firmwaru mi pripada horsi
- pri prehravani AVI, MKV 720, MKV 1080 do 10s sla Enigma do zelene a nasledoval reboot
Nenasel jsem jak vypnout v menu vetrak

Celkove - satelit je jiz na 90% pouzitelny - staci dodelat nahravani a pro vetsinu nepodstatnou ctecku karet
MediaPlayer dle meho potrebuje kompletne predelat, ale nevim kdo z Ripperova teamu na to pracuje a zda to je ted prioritou vyvoje

-
- Nováček
Tak soudruzi z NDR udělali někde chybu.
Zpočátku vše v pohogě, dokonce i AVB 1080p, pak se vše rozhodilo a zelená smrt.
Přehrál jsem znovu a za chvilku to samé, návrat k RC1, zta byla u mě docela OK, ale po návratu problém se setingem, neměl jsem všechny satelity a nedařilo se mi najít kde je přidat, takže se vracím k 4890, format aplikační area a doufám, že po nahrání settingu bude vše fungovat - že jsem se ne ta nevy.........
Zklamání, protože jsem si rozhasil fungující sat, ach jo, mám zálohy takže vše Ok, ale naštve to
Zpočátku vše v pohogě, dokonce i AVB 1080p, pak se vše rozhodilo a zelená smrt.
Přehrál jsem znovu a za chvilku to samé, návrat k RC1, zta byla u mě docela OK, ale po návratu problém se setingem, neměl jsem všechny satelity a nedařilo se mi najít kde je přidat, takže se vracím k 4890, format aplikační area a doufám, že po nahrání settingu bude vše fungovat - že jsem se ne ta nevy.........
Zklamání, protože jsem si rozhasil fungující sat, ach jo, mám zálohy takže vše Ok, ale naštve to
Dreambox 800HD Klon, Az Box HD Premium plus, DVB S/T, SG 2100, SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F2 500GB HD502HI
- Yano
- Mírně pokročilý
Na sa*pimps som cital nieco o uprave starych tunerov tak, ze treba vymenit nejake odpory z 0 na 33 Ohm.Topol211 píše:Neviete nahodou kde sa da zohnat DVBS 2 tuner pre Azbox HD elite?
Diskusia o tom je TU
VU+ SOLO2 (BH/VTI), Toshiba SATA 500GB, DG 380S Speedy 90E-4W, PHILIPS 42PFL8404H/12
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96
-
- Nováček
Teď si asi vysloužím nálepku komik-lama, ale stejně se zeptám - lze Enigmu 2 ((či libovolnou jinou) použít do AZboxu s DVB-T tunerem, tedy "standardní televize?" Anebo je to pouze pro satelity? Nainstaloval jsem ji na combo AZ box, kde je používán jen DVB-T a teď koukám, že je to ozajaké čudné...