Optibox Koala - naladenie stanice po starte prijimaca

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
zahorak
Nováček
Nováček

Optibox Koala - naladenie stanice po starte prijimaca

Příspěvek od zahorak »

ahojte, pozdravujem vsetkych HDBOXakov a KOALAkov a dufam, ze pisem do spravnej sekcie.

Ako nastavit, aby po starte prijimaca hned nabehol mnou vybrany program zo mojho zoznamu oblubenych stanic ?
Vzdy mi nabehne program zo zoznamu naladenych stanic na druzici (v mojom pripade je to Intelsat 1,0W) a musim sa preklikavat na moj zoznam v oblubenych :-(
V mojom starom Dreamboxe (DM500S) to islo lahko, dal som nasilu restartnut na pozadovanej stanici a nasledne po starte program uz nabehol.
Tu to nikde nemozem najst. Skusal som aj novy Channel editor od Octagonu, ale moznost zadania kanala po spusteni som nenasiel.
V prijimaci mam natiahnuty posledny firmware. Dik za kazdu radu.

maro40
Nováček
Nováček

Re: Optibox Koala - naladenie stanice po starte prijimaca

Příspěvek od maro40 »

Ako vypnem STB DO a znovu zapnem, vždy nabehne tá istá stanica, ktorá bola v čase vypnutia ( SW v1.08.44 ). S novým SW .... .75 alebo .... .82 mám problém, padá dekodovanie karty SkyLink Standard HD ( ICE ). Ak máš bežiacu konfigurácii SW a pluginov, napíš akú

zahorak
Nováček
Nováček

Příspěvek od zahorak »

Ja prijimac na noc vypinam z elektriky, nenechavam ho na stand-by...
Mimochodom som problem akotak vyriesil cez plugin Startkanal (hladaj na Octagon fore). Po zapnuti mi spusti vybrany kanal, ale v ramci zoznamu kanalov naladenych na danej druzici, nie zo zoznamu oblubenych.
Mam Skylink Vymenu (asi Irdeto) a ide bez problemov, t.z. ze dekodovanie zamrzne max. tak raz 2-3 tyzdne. ak nenajdes funkcny soft, asi Ti jedine zostava dat starsi soft...

odkaz adminovi : preco premiestnujes prispevky ohladom Koaly do tejto bohom zabudnutej sekcie ? Ved Optibox Koala ma pluginy uplne zhodne s HDBOXom...kedze je s nim uplne HW zhodna.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Kludne sa môže stať že bude mať Hdbox s Koalou nezameniteľný bootloader a tým pádom sa naplno prejaví ich odlišnosť. Nesnaž sa teda o to aby boli v rovnakej sekcii.
Nič sa v tomto smere na fóre nezmení

PS: Rozdiely v pluginoch existujú už teraz a prijímač to zistí už pri spustení

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“