HD BOX FS 9300 a karta skylink Ice
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
HD BOX FS 9300 a karta skylink Ice
Zdravím všechny přítomné,chtěl jsem poprosit o nějaké zkušenosti s tímto přijímačem a kartou Skylink ICE popřípadě Irdeto.Jedná se mi o to,aby uničtečka brala tyto karty a fungoval pip a taky sdílení pro nahrávání a současné sledování zakod.programu.
Má někdo přijímač s touto kartou?
Ještě se chci zeptat na verzi softu pro tento přijímač a kartu Skylink-Cryptoworks pro bezproblémové fungování ve čtečce.
Děkuji za odpovědi.
Ještě se chci zeptat na verzi softu pro tento přijímač a kartu Skylink-Cryptoworks pro bezproblémové fungování ve čtečce.
Děkuji za odpovědi.
- ShaMan
- V.I.P.
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: HD BOX FS 9300 a karta skylink Ice
Od jisté doby a od jistého softu ...pruziny píše:Zdravím všechny přítomné,chtěl jsem poprosit o nějaké zkušenosti s tímto přijímačem a kartou Skylink ICE popřípadě Irdeto.Jedná se mi o to,aby uničtečka brala tyto karty a fungoval pip a taky sdílení pro nahrávání a současné sledování zakod.programu.
Děkuji za odpovědi.
zejména posledních verzí je nutno nainstalovat Plugin např Mcas a pak všechno jede jak má ....
vše se dočteš tady na fóru ...
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
- Nováček
Díky za odpověď a ještě jedna otázka.
Existuje soft,který bez pluginu dokáže,aby ve čtečce fungovala bílá Skylink karta označena ještě TT.Aby byla sdílená pro sledování a nahrávání zároveň.
Díky
Existuje soft,který bez pluginu dokáže,aby ve čtečce fungovala bílá Skylink karta označena ještě TT.Aby byla sdílená pro sledování a nahrávání zároveň.
Díky
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ano 1.08.22
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Děkuji za odpověď.
Potřebuju rozjet jen jeden přísroj,tak hledám nejrychlejší cestu.Je hezké,že tento přijímač umí skoro zázraky,ale chce to hodně chtít a hodně času a přiznám se,že linux a práce v něm je mi cizí.
Ještě jednou děkuji.
Potřebuju rozjet jen jeden přísroj,tak hledám nejrychlejší cestu.Je hezké,že tento přijímač umí skoro zázraky,ale chce to hodně chtít a hodně času a přiznám se,že linux a práce v něm je mi cizí.
Ještě jednou děkuji.
- ShaMan
- V.I.P.
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Že přijímač běží na Linuxu ještě neznamená že musíš umět dělat v Linuxu .pruziny píše:Děkuji za odpověď.
Ještě jednou děkuji.
Vložit flešku s rozbaleným Pluginem do přijímače a zmáčknout párkrát barevné tlačítko ...
Na to snad stačí znalosti ze střední školy ....
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
- Nováček
To máš pravdu.
K tomu bych,ale ptřeboval vědět konkrétní soft a konkrétní plugin.
Taky nemám žáden manuál na barevné tlačítka.
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
sw
http://reviservis.sk/fw/9300/IRD.HD%20B ... .08.22.ird
ono to cita po vypnuti internej citacky kartu aj bez akehokolvek pluginu, pri zachovani funkcie dual record.

ono to cita po vypnuti internej citacky kartu aj bez akehokolvek pluginu, pri zachovani funkcie dual record.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- tulino
- Pokročilý
k mackaniu farebnych tlacitok ziadny manual nepotrebujes, staci citat to co je na obrazovkepruziny píše:To máš pravdu.
vlozis USB kluc, box ho spozna a ponuka instalaciu, presuniest sa doprava (lebo ak mas na kluci FW tak ho ponuka ako 1., ak mas zalohy settingov ponuka ich ako 2., ako 3. ponuka pluginy)
ked si v ponuke pluginov pozeras na obrazovku a volis co potrebujes
it´s easy
Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
-
- Nováček
Děkuju za ochotu,ještě se chci zeptat na jednu věc,ty čtečky se vypínají v základním menu přijímače?
-
- Nováček
V manuálu jsem narazil na pasáž ohledně nahrávání:Počas procesu dlhého nahrávania, ktoré prekročí 4GB sa vytvoria ďalšie súbory každý
s veľkosťou 4GB.
Musíte si pamätať, že nemôžete vymazať akýkoľvek z týchto súborov. Tieto súbory sa
dajú prehrávať iba v počítači, nie v prijímači.
Znamená to,že pokuď budu nahrávat nějaký film v HD rozlišení,který překročí 4GB,tak si ho v přijímači nepřehraju?Pokuď ano,tak je to veliký hendikep,že?
s veľkosťou 4GB.
Musíte si pamätať, že nemôžete vymazať akýkoľvek z týchto súborov. Tieto súbory sa
dajú prehrávať iba v počítači, nie v prijímači.
Znamená to,že pokuď budu nahrávat nějaký film v HD rozlišení,který překročí 4GB,tak si ho v přijímači nepřehraju?Pokuď ano,tak je to veliký hendikep,že?
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
HDD treba naformátovať na Journale. Vtedy nebude veľkosť súboru limitovaná

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Prosím tě,to naformátovaní na Journale provedu v menu přijímače,nebo se to dělá jiným způsobem?
Děkuji
Děkuji
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
V menu prijímača.
Sú tam dve možnosti. FAT32 a Journaled
Sú tam dve možnosti. FAT32 a Journaled
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Bez problemov ide prehrat rozdelene subory v PC aj ich nasledne upravovat v PC ide.