FTP nejdú zmazať nahrávky

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
Beholder
Nováček
Nováček

FTP nejdú zmazať nahrávky

Příspěvek od Beholder »

nový počítač + win7 +novší total commander 7.55a a zistil som ,že nedokážem nič zmazať z HDD, ktorý je pripojený do zadného USB keď sa pripojím cez FTP.
Pritom s HD Boxom som nič nerobil stále ten istý fw a predtým som nemal s týmto žiaden problém. Tak si myslím že problém bude niekde v nastavení TC.
V týchto sieťových veciach sa moc nevyznám, ale keď som mal ešte XP tak som to rozchodil na prvý krát. teraz sa síce prihlásim a môžem prezerať adresáre v HD boxe
ale zmazať nemôžem nič.

edit:
Teda chýba mi tu aspoň jeden otáznik :-)
Takže aby ste si nemysleli, že to sem píšem preto ,lebo sa chcem pochváliť novým počítačom :-D
Viem mi niekto poradiť ,kde môže byť problém ?

HD BOX FS-9200 PVR, fw1.08.83,MCAS, 80 Al, monoblok quad, Skylink HD 0d03, WD My passport essential 320GB, Panasonic TH-37PX80E
Radis
Nováček
Nováček

Re: FTP nejdú zmazať nahrávky

Příspěvek od Radis »

Ahoj,

včera jsem měl tento problém, jen s tím rozdílem, že mi to nešlo smazat z HD boxu přímo. Stačí jen HD box vypnout síťovým vypínačem vzadu a znovu jej zapnout a pak již vše funguje. Objevilo se mi tento problém poprvé až na verzi FAC 52 .... kterou mám nyní v přístoji.

Beholder
Nováček
Nováček

Příspěvek od Beholder »

Radis mne to v HD boxe ide zmazat a restart nepomaha.
Teraz som zistil ze zmazať idu tie nahravky ktore nemaju v nazve ziadne mekcene ,dlzne.
Ostatne mi vlastne TC spravne nezobrazi a namiesto pismen ako čšťžýí su hieroglyfy a pri tychto nahravkach
mi vypise chybu : 550 delete operation failed.
Tak bude problem zo znakovou sadou, ale s takym niecim..
Skusam prehladavat nastavenia TC ale zatial nic nepomaha.

HD BOX FS-9200 PVR, fw1.08.83,MCAS, 80 Al, monoblok quad, Skylink HD 0d03, WD My passport essential 320GB, Panasonic TH-37PX80E
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

to je preto,ze na spravu linuxoveho boxu nepouzivate doporucene utility - RCC.exe nema problemy so znakovou sadou .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“